Slovensko řeší Daru Rolins! Má po Rytmusovi konečně zase chlapa?

Dara Rolins 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

31. března 2019 16:35 | Aktualizováno: 31. března 2019 20:03

Soudě podle všetečných otázek to vypadá, že by lidé zpěvačce Daře Rolins přáli, aby si po rozchodu s rapperem Rytmusem našla nového partnera. Dara si sice na samotu nestěžuje, ale dalšímu vztahu by se nebránila. Jak se tedy věci mají?

Dara Rolins zůstala po rozchodu s Rytmusem, jak se říká, na ocet. Rapper přitom už delší dobu žije s moderátorkou Jasminou Alagič, která je dokonce v jiném stavu a jejím těhotenstvím žije prakticky celé Slovensko. Tamnímu serveru PLUS to však nedalo a jeho novináři se zeptali i Dary, zdali už někoho má.

„Nikdo takový není,“ vyvrátila jakékoliv spekulace na toto téma. „U mě je dost těžké se bavit o tom, jestli budu chtít někoho odhalit, protože to se stane i bez toho, že bych chtěla. Tím, že jsem veřejně známá osoba, je dost pravděpodobné, že fotograf může být i v situacích, kdy ho tam úplně nepozvu a nechci,“ vysvětlila, jak to myslela.

Mamince jedenáctileté Laury, kterou má s hudebníkem z české kapely Wohnout Matějem Homolou, je jasné, že to lidi zajímá, proto je tak aktivní třeba na Instagramu. „Ve svých příspěvcích na sociálních sítích o takových věcech mluvím a dokumentuji je. Takže v případě, že by někdo byl, myslím, že úplně svobodně ho světu ráda představím,“ vzkazuje fanouškům.

 „Ale nepovažuji za nutné představovat lidi a muže, s kterými se kamarádím a s kterými si jdu sednout na kávičku,“ konstatuje Dara Rolins, která teď na společenských akcích tráví spoustu času. „Nebudu vám lhát, rozhodně doma po večerech nesedím,“ dodala.

Přes rozchod s Rytmusem už se přenesla a single život ji moc netrápí. „Rozhodně doma nepláču do polštáře a nevzpínám ruce se stížnostmi, že jsem sama. Sama nejsem, ale jsem sama, když potřebuji,“ líčí populární zpěvačka.

„Když se vyskytne někdo, s kým budu mít potřebu být častěji, než dejme tomu jednu noc, tak vám ho ráda představím," uzavřela velmi otevřeně téma partnerských vztahů.

Témata: Dara Rolins