Proč se Meghan a Harry stěhují pryč od Kate a Williama? Odhalení

Frogmore Cottage 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. března 2019 15:18 | Aktualizováno: 28. března 2019 17:38

Už na přelomu dubna a května by se vévodkyni Meghan a jejímu muži, princi Harrymu, mělo narodit první dítě. Jen krátce před porodem by se navíc měl pár přestěhovat z Kensingtonského paláce do nového sídla! Proč se ale vlastně rozhodli usadit se daleko od Harryho bratra Williama a jeho ženy Kate?

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu se už za pár týdnů budou stěhovat z kensingtonského paláce do venkovské chalupy nedaleko hradu Windsor. Důvodem pro přesun do Frogmore Cottage ale není jen touha rodičů, aby jejich dítě vyrůstalo v přírodě na venkově!

Spekulovalo se, že Meghan a Kate se nemohou vystát a že v jejich společném sídle panuje příliš velké napětí. Jenže ani to prý není ten hlavní motivační prvek!

Nejmenovaný rodinný přítel totiž prozradil, že vévoda a vévodkyně si budou sídlo v blízkosti ve Windsoru užívat více než jejich současný domov v Londýně, protože „v domě v Kensingtonském paláci se cítí klaustrofobicky“.

Zatímco o Kensingtonský palác se musí dělit s Wiliamem a Kate, dům u Windsoru budou mít jen pro sebe! Navíc tam bude mít jejich potomek čerstvý vzduch i veliký park, kde si bude moci hrát, což je také jistě velké lákadlo.

Frogmore Cottage v současné době ještě prochází rekonstrukcí, královský pár se má stěhovat už brzy. Podle nejnovějších informací stavitelé ještě plánují přidat krby, schodiště a plovoucí podlahu, ale ponechají původní podlahová prkna a okenice. .

Témata: Meghan Markle Princ Harry Frogmore Cottage Frogmore House