Čtvrté dítě na cestě? Vévodkyně Kate se nechtě prozradila!

Kate Middleton

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. března 2019 13:39

Už pár týdnů se spekuluje, že je manželka prince Williama těhotná. Vévodkyně Kate teď nechtě prozradila víc, než by asi chtěla!

Kate a William už spolu mají tři děti – pětiletého George, tříletou Charlotte a jedenáctiměsíčního Louise. Vévodkyně z Cambridge se ale nikdy netajila tím, že chce velkou rodinu. A tak se začaly objevovat zvěsti, že je opět v očekávání!

Těhotenství naznačovaly některé maličkosti, kterých se chytili i bookemakeři, kteří dokonce vypsali sázky. Ještě nedávno se kurzy pohybovali v poměru 5:2, že vévodkyně z Cambridge letos oznámí těhotenství. V kurzu 10:1 si pak lidé mohli vsadit, že čtvrté dítě Klate a Williama narodí ještě letos!

Jenže jak se zdá, spletli se! Kensingtonský palác se sice veřejně k věci nevyjádřil, ale přesto je jasné, že Kate potomka nečeká! Média totiž poukázala na to, že se spolu s Williamem zúčastnila přehlídky ke dni svatého Patrika a dala si malé pivo značky Guinness. Vzhledem k tomu, že pila alkohol, je tedy téměř jisté, že těhotná není.

Spekulace o těhotenství rozvířila nedávná návštěva Severního Irska. Když pozdravila pětiměsíčního chlapce, doslova řekla: „Ach, je rozkošný. Vzbuzuje ve mně touhu po dítěti." Podle magazínu People otec chlapce Alan Barr reagoval otázkou: „Bude dítě číslo čtyři?"

A kate svými následnými slovy spekulace ještě přiživila. „Myslím, že William by se mohl trošku bát,“ zažertovala.

Témata: Kate Middleton Princ Harry královská rodina (gbr)