Tohle už Meghan přehání! Ještě ani neporodila a už má velké plány!

Meghan Markle 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. března 2019 10:57 | Aktualizováno: 25. března 2019 22:11

Vévodkyně Meghan si buduje pověst workoholika! Už před svatbou byla zvyklá tvrdě pracovat, aby prorazila jako herečka. Dnes už její život vypadá jinak, zdá se ale, že se svých starých návyků nezbavila!

Už zhruba za měsíc by měla manželka prince Harryho na svět přivést prvního potomka. Sedmatřicetiletá vévodkyně se sice před pár dny stáhla z veřejnosti a je na mateřské dovolené, příliš dlouho bez práce ale nebude!

Zaneprázdněná vévodkyně už před porodem plánuje dopředu a připravuje sérii akcí, které se mají konat jen pár měsíců po jejím porodu. Znamená to, že se poměrně brzy vrátí do práce!

Meghan se například chce v říjnu zúčastnit každoročního summitu One World World, neziskové organizace, která sdružuje mladé lídry z celého světa, kteří na setkání diskutují o důležitých otázkách. 

Podle zdroje z okolí královské rodiny, kterého cituje magazín Vanityx Fair, Harry za svou manželkou plně stojí a podporuje ji, aby si sama určovala svou roli jakožto vévodkyně.

Ani na mateřské ovšem Meghan nemá potřebný klid. Práce na Frogmore Cottage, kam se manželé stěhují, nabírají velké zpoždění. To znamená že se do nového sídla mohou nastěhovat až zhruba za 4 týdny, tedy těsně před porodem.

Zdroj listu The Sun uvádí, že stavitelé pracují bez ohledu na počasí, ale že kvůli některým změnám učiněným na poslední chvíli jde práce pomaleji. V novém sídle vévody a vévodkyně ze Sussexu díky tomu bude dětský pokoj,, studium pro cvičení jógy i pokoje pro chůvu, které bude po narození dítěte s královským párem bydlet.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)