Neuvěřitelná suma: Kolik stojí těhotenský šatník vévodkyně Meghan?

Meghan Markle a princ Harry 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. března 2019 14:19

Meghan Markle musí jako jedna z předních členek královské rodiny na každém kroku vypadat dokonale – a to přesto, že je těhotná, což sebou nese určitá úskalí a problémy! Nemluvě o tom, že si musela pořídit nový šatník, který stál majlant!

Vévodkyně ze Sussexu musí za všech okolností působit reprezentativně. A to rozhodně není levná záležitost! Podle odhadů modních expertů má Meghanin mateřský šatník hodnotu neuvěřitelných 500 tisíc liber, tedy asi 15 milionů dolarů!

Do tohoto výčtu patří nejen různé okouzlující šaty, ale i každodenní oblečení a pár krásných diamantových náušnic, které podle odhadů stojí asi 21 tisíc liber (630 tisíc korun).

Módní expertka analyzovala celkem 75 kousků, které na sobě Meghan měla na veřejnosti v období od loňského srpna do svého posledního vystoupení před mateřskou dovolenou, ke kterému došlo minulý týden ve Westminsterském opatství.

Meghan většinou upřednostňuje tmavé barvy a oblečení založené na její lásce k francouzské estetice. „Snaží se zkombinovat styl Meghan Markle a styl vévodkyně ze Sussexu tak, aby si zachovala část toho, kým byla, a aby zároveň ladila k pozici, kterou získala,“ popisuje modní odbornice Amanda Dishaw pro britský deník Express.

Meghan také dodržuje pravidlo, podle kterého není možné nosit stejné oblečení dvakrát. To ale neplatí u jejích oblíbených šperků, které nosí opakovaně k různým modelům. Mezi její oblíbené módní návrháře patří například Givenchy a Victoria Beckham.

Luxusní oblečení nosí i v posledních měsících, kdy se značně zakulatila. Nenechala se zahanbit ani při návštěvách Maroka, Austrálie a Tonga. Během návštěvy v australské geografické společnosti na sobě například vévodkyně měla šaty za 10 tisíc liber (300 tisíc korun) a šperky za 2 tisíce liber (60 tisíc korun). A na nedávné cestě do Maroka se Meghan předvedla v šatech na zakázku, jejichž cena se dohaduje na 2 252 liber (67 tisíc korun) a to vše doplnila šperky za 21 tisíc liber (630 tisíc korun).

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr) Móda