Smutný Rami Malek: Tajné rodinné trápení hvězdy Bohemian Rhapsody!

Rami Malek s bratrem Samim 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. března 2019 12:30

Rami Malek (37) sice vyhrál Oscara za své ztvárnění Freddieho Mercuryho, přesto se trápí! Rodiče nechtěli, aby se stal hercem, přáli si pro něj úplně jinou kariéru. Jenže on se jim vzepřel. A teď lituje, že jeho tatínek nemůže vidět, jak dobře dopadl!

Film Bohemian Rhapsody o frontmanovi skupiny Queen Freddiem Mercurym sice Ramiho Maleka katapultovalo mezi hvězdy, ale vše má i svou temnou stránku!

Hercův otec totiž zemřel už dávno a tak nemohl vidět, jak se z jeho syna stala hollywoodská superstar! Malek tak do značné míry zastává roli otce a stará se o svou rodinu.

Mimo jiné třeba vzal na vyhlašování Oscarů svého bratra-dvojče Samiho. Ten se čas od času ve společnosti objevuje po jeho boku, ale profesně se vydal úplně jinou dráhou – stal se z něj učitel.

Je jasné, že jako pedagog Sami není tak bohatý, jako jeho identické dvojče. Rami se ale ukázal jako milující sourozenec! Mluví se o tom, že herec plácl přes kapsu a koupil mu sídlo na Hollywood Hills.

„Rodina si je velmi blízká a dvojčata jsou Sami a Rami jsou si samozřejmě ještě mnohem bližší. Když jejich otec Said zemřel, hodně se semkli. Jeho smrt je tvrdě zasáhla,“ prozradil blízký přítel rodiny Malekových.

„Maminka, sourozenci i bratranci a sestřenice jsou na Ramiho a jeho úspěchy neuvěřitelně pyšní,“ dodal zdroj.

Said Malek zemřel v roce 2006. V egyptské Káhiře, odkud rodina pochází, pracoval jako průvodce turistů. A když rodina emigrovala a usadila se v Los Angeles, chodil Said ode dveří ke dveřím a prodával pojištění. Ramiho matka Nelly pracovala jako účetní – takže je jasné, že rodina nikdy neměla peněz na rozhazování.

Sám Rami přiznal, že jeho rodiče nikdy nechtěli, aby se z něj stal herec. Naopak si přáli, aby místo toho „získal dobré finanční a sociální postavení“ a usiloval o kariéru v oblasti práva nebo medicíny. „Ale protože jsem blázen a tvrdohlavý, rozhodl jsem se studovat výtvarné umění a divadlo," prozradil Rami Malek. A to se mu nakonec vyplatilo - jenže jeho tatínek už se toho nedožil!

Témata: Rami Malek film Bohemian Rhapsody