Modelka s nejhustším obočím: Lidé jí hrozí smrtí, protože chce změnit standardy krásy!

Sophia Hadjipanteli 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. března 2019 16:29

Každá žena dobře ví, jak naše obočí ovlivňuje to, jak vypadáme. Některé ženy si ho musí vytrhávat, jiné si ho domalovávají - to vše kvůli kráse. O tom, jaké problémy může obočí vyvolat, ví své i dvaadvacetiletá modelka Sophia Hadjipanteli!

Sophii si rozhodně zapamatujete na první pohled – má jemné rysy, blond vlasy a hlavně extrémně husté tmavé obočí, které se nebojí pořádně předvést! Americká modelka s řecko-kyprskými kořeny říká, že její volně rostoucí obočí v ní vyvolává pocit hrdosti na svou kulturu.

„Když žijete v rodině, kde váš bratr a táta mají také opravdu pořádné obočí, nikdy si opravdu neuvědomíte, že ho máte tak tlusté,“ směje se Sophia Hadjipanteli, která podle svých slov chce změnit standardy krásy.

Kontroverzní modelka má na instagramu 325 tisíc sledujících a jejich počet každým dnem roste. „Já osobně si myslím, že moje tvář takhle vypadá lépe,“ řekla magazínu Harper's Bazaar . „Ostatní nesouhlasí a to je naprosto v pohodě. Pokud se mi to líbí, tak mě takhle nechte,“ vzkazuje kritikům.

S nesouhlasnými názory má Sophia přitom velké zkušenosti. Nedávno dokonce přiznala, že jí chodí nenávistné vzkazy a že se pod jejími fotkami objevují hnusné komentáře. „Dostávám také hodně výhrůžek smrtí,“ přiznala mladá dívka.

Své jedinečnosti se ale vzdát nehodlá. „„Jsme vychováváni ve společnosti, která nejen upřednostňuje, ale povzbuzuje lidi, aby šli jen jednou cestou,“ postěžovala si.

Témata: Sophia Hadjipanteli modelky