Princ Harry šel za kmotra! Vévodkyně Meghan se pořádně předvedla!

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu vyrazili na křest Leny Tindallové 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. března 2019 14:16

Už za pár týdnů si bude moci princ Harry pochovat svého prvorozeného potomka! Do té doby může alespoň trénovat, stal se totiž kmotrem jiného přírůstku do královské rodiny!

Meghan, vévodkyně ze Sussexu, by měla už zhruba za měsíc přivést na svět své první dítě. Roli tatínka si mohl její manžel Harry vyzkoušet už teď! Jeho sestřenice Zara Tindall ho požádala, aby šel za kmotra její devítiměsíční dcerky Leny!

Meghan na sobě podle Deníku Daily Mail měla na křtu vintage kabát od Diora. Experti oceňují její vkus a především fakt, že se jí při každé příležitosti podařilo trefit ten správný styl – a to navzdory tomu, že už má velké bříško!

Křest se konal v kostele svatého Mikuláše v Cheringtonu. Lenu ke křtu nesl její otec, bývalý anglický ragbyový hráč Mike Tindall. Média si všímají i toho, že se mše zúčastnila i sama královna Alžběta. Překvapivé je to hlavně proto, že se nezúčastnila křtu třetího dítěte Kate a Williama, prince Louise. Tehdy totiž měla jiné povinnosti. 

Událost si nenechala ujít ani rodiče Zary - princezna Anna a Mark Philips, kteří jsou už od roku 1992 rozvedení. Perličkou je, že Zara ani její bratr Peter nemají žádný titul, údajně kvůli přání princezny Anny, která tak chtěla své děti ochránit od publicity, kterou by jim tituly přinesly. Staly se tak prvními vnoučaty britského monarchy, které nemají žádný šlechtický titul.

Témata: Princ Harry Meghan Markle královská rodina (gbr) Velká Británie Královna Alžběta II. princezna Anna (Británie) Zara Tindall