Paris Jackson není dcera krále popu? Matka jeho dětí má jasno!

Paris Jackson a její matka Debbie Rowe. 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

19. března 2019 10:33 | Aktualizováno: 19. března 2019 17:03

Média o víkendu informovala o tom, že se Paris Jackson měla údajně pokusit o sebevraždu kvůli kontroverznímu dokumentu o jejím otci s názvem Leaving Neverland. Je však vůbec Michael Jackson její otec? Matka Paris o tom pochybuje, tady je důkaz.

Jackson si vzal zdravotní sestřičku Debbie Rowe, s níž se potkal během léčby kožní nemoci vitiligo, v listopadu 1996. Zpěvákovým svědkem byl tehdy osmiletý chlapec Anthony, kterého Jackson označoval za synovce. Utajení svatby bylo takové, že tahle informace dodnes není věrohodně potvrzena.

Debbie Rowe byla na svatbě těhotná s prvním Jacksonovým dítětem Princem Michaelem Jr., který se narodil v únoru 1997. Dcera Paris jej následovala v dubnu 1998. V následujícím roce se manželé rozvedli, přičemž Rowe dlouho nestála o žádnou publicitu. Promluvila až po deseti letech poté, co Jackson zemřel.

Tehdy poprvé prozradila, že si myslí, že děti nejsou jeho, o čemž se často spekuluje. „Přišla jsem do „kanceláře“, jak jsme říkali té klinice. Tam mě oplodnili přesně tak, jako to já dělám klisnám na svém ranči. Bylo to velice technické,“ řekla v roce 2009 deníku The Sun. „Byla jsem jeho plnokrevník,“ dodala.

Rowe se však necítí být Jacksonem zneužitá, sama se mu totiž nabídla. „Michael se právě rozvedl, byl osamělý a přál si mít děti. Já byla tou, co mu řekla: ‚Budu mít tvoje děti,‛“ vzpomíná Rowe na klíčové rozhodnutí. „Nabídla jsem mu svou dělohu, byl to dárek. Udělala jsem to, aby byl šťastný,“ popisuje matka Prince Michaela Jr a Paris.

O dnešních osudech Debbie se toho moc neví. V dubnu 2014 oznámila, že se zasnoubila s hudebním producentem Marc Schaffel, který s Jacksonem spolupracoval na jeho charitativním singlu po 11. září 2001 What More Can I Give. Schaffel byl jediným ze zpěvákových spolupracovníků, kterému byl povolen přístup k Rowe po jejich rozvodu.

V roce 2016 jí pak byla diagnostikována rakovina prsu, s níž se úspěšně popasovala. Po poslední chemoterapii se dokonce po letech objevila na fotografii, kterou na svém Instagramu zveřejnila dcera Paris, která tak chtěla oslavit fakt, že maminka zákeřnou nemoc porazila.

Témata: Debbie Rowe Paris Jackson Michael Jackson