Paris Jackson byla už pár hodin po sebevražedném pokusu v KFC!

Paris Jackson 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

18. března 2019 10:41 | Aktualizováno: 18. března 2019 12:35

Pravda se ukázala? Z pokusu o sebevraždu Paris Jackson se nakonec vyklubala nehoda. Tvrdí to alespoň její mluvčí a leccos naznačuje i fakt, že už pár hodin po údajném incidentu dcera „krále popu“ vyrazila na jídlo do fast foodu. Přitom měla být tou dobou na psychiatrii.

Americký server TMZ v sobotu informoval, že se dcera legendárního zpěváka Paris Jackson pokusila o sebevraždu. Podle zdrojů z okolí rodiny si měla podřezat zápěstí. Paris se však zprávu snažila dementovat vzkazem na Twitteru. „Trhněte si, vy zas*aní lháři!“ nebrala si servítky. Bohužel pro ni si protiřečila s policií.

Losangeleská policie totiž výjezd k modelce potvrdila. „Kolem 7:28 ráno policie reagovala na volání záchranky kvůli pokusu o sebevraždu z adresy 7200 Hillside. Oběť byla převezena do místní nemocnice,“ uvedl Tony Im z losangeleského policejního oddělení pro magazín People. Dcera „krále popu“ tak musela přijít s jinou verzí.

„Paris měla ráno nehodu, která vyžadovala lékařské ošetření. Již je doma a je v pořádku,“ oznámil její mluvčí. Sama dvacetiletá dívka se proti fámě ohradila zveřejním fotografie na Instagramu. Pouhé dvě hodiny poté, co portál TMZ o údajném sebevražedném pokusu informoval, už Jacksonová seděla ve fastfoodové restauraci řetězce KFC.

Jacksonova jediná dcera se se smrtí svého otce, který zemřel před deseti lety, vyrovnává těžko. Otevřeně přiznává, že bojuje s velkými depresemi, navíc už se neúspěšně pokusila o sebevraždu před šesti lety. Tentokrát měl být důvodem k sebevraždě kontroverzní dokument HBO Leaving Neverland.

V něm se před kamerou objevují dvě Jacksonovy oběti, Wade Robson a James Safechuck. Oba muži barvitě popisují, co jim Jackson před desítkami let dělal. Podle serveru Gay Star News Jacksonová údajně prohlásila, že věří v nevinu Michaela Jacksona. „Skoro jste se trefili. Alespoň to nebyl hnusný a útočný článek. Všichni berete můj život mnohem vážněji než já. Zklidněte se,“ vzkázala v reakci na zmíněný článek.

Témata: Paris Jackson Michael Jackson Leaving Neverland