Paris Jackson, dcera krále POPu se pokusila kvůli Leaving Neverland spáchat sebevraždu!

Paris Jackson 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. března 2019 8:51 | Aktualizováno: 19. března 2019 0:19

Pro křehkou dívku, která roky válčí s depresemi, jsou poslední týdny obzvlášť složité. Dvacetiletá Paris Jackson neunesla útoky na jejího zesnulého otce a pokusila se o sebevraždu. Pokus o vyvrácení pravdivosti zprávy se jí navíc opravdu nevydařil.

Americký server TMZ včera přišel s informací, že dcera legendárního zpěváka Paris Jackson musela být hospitalizována poté, co se pokusila o sebevraždu. Podle zdrojů z okolí rodiny si Paris podřezala zápěstí v půl osmé ráno, byla převezena do nemocnice, z níž byla už během odpoledne propuštěna.

Podle všeho jí k tomuto činu vedla nová vlna zájmu o kauzu sexuálního obtěžování dětí ze strany jejího otce, kterou způsobil kontroverzní dokument HBO Leaving Neverland. V něm se před kamerou objevují dvě Jacksonovy oběti, Wade Robson a James Safechuck. Oba muži barvitě popisují, co jim Jackson před desítkami let dělal.

Paris dosud za svým otcem, který se sám nemůže hájit, jelikož je 10 let po smrti, stála a tvrdila, že je nevinen. Zároveň však přiznávala, že dokumentární snímek neviděla. Podle zdrojů TMZ však Jacksonova rodina tvrdí, že film je jednostranný a nepravdivý.

Sama Paris přispěchala na Twitteru s ostrou reakcí, v níž zprávu amerického serveru dementovala. „Trhněte si, vy zas*aní lháři!“ nebrala si servítky. Bohužel pro ní však policie vzápětí potvrdila, že na její adrese ráno skutečně byla kvůli pokusu o sebevraždu.

Jacksonova jediná dcera se se smrtí svého otce vyrovnává těžko. Otevřeně přiznává, že bojuje s velkými depresemi, navíc už se neúspěšně pokusila o sebevraždu před šesti lety.

Témata: Paris Jackson Michael Jackson Leaving Neverland