Nepříjemné informace: Pokud to takhle půjde dál, s vévodkyní Meghan to dopadne špatně!

Meghan Markle 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

15. března 2019 16:15 | Aktualizováno: 15. března 2019 22:29

Herec George Clooney se zastal své přítelkyně, vévodkyně z Sussexu! V rozhovoru pro britský pořad Good Morning Britain Clooney o Meghan hovořil jako o „úžasné“ ženě, se kterou je jednáno velmi nefér!

Média i lidí z celého světa si nenechají uniknout jedinou zprávu o britské královské rodině. Už dlouhé měsíce se pozornost všech zaměřuje především na těhotnou manželku prince Harryho! Hollywoodský krasavec se Meghan zastal v přímém přenosu, když řekl, že vévodkyně je „opravdu hodná“ osoba, která musí trpět nefér zacházení!

Clooney ví, o čem mluví, s Meghan má spolu se svou ženou Amal velmi blízký vztah. Clooneyovi dokonce ve čtvrtek povečeřeli s princem Charlesem v Buckinghamském paláci.

Herec zmínil kritiku, které musí Meghan pravidelně čelit. Tvrdí přitom, že vévodkyně neudělala nic špatného! „Myslím, že je to někdy trochu nespravedlivé. Vím, že se na vás tisk může zaměřit ze směšných důvodů a téměř kvůli ničemu. Zdá se mi, že je to trochu nespravedlivé, protože ona nic neudělala,“ rve se za Meghan George Clooney.

„Ona jen žije svůj život, je to opravdu laskavá a chytrá, inteligentní mladá žena. A s Harrym jsou nádherný a milující se pár,“ rozplýval se Clooney.

Není poprvé, co vévodkyni z Sussexu takto horlivě brání. V únoru přirovnal Meghan k princezně Diana, když tvrdil, že obě ženy jsou „hanobeny“. „Oni Meghan Markleovou nahání úplně všude, je pronásledována a hanobena,“ tvrdí herec.

„Je to žena, která je v sedmém měsíci a přesto je pronásledována a očerňována a pronásledována stejným způsobem, jaký poznala i Diana. Historie se opakuje. A viděli jsme, jak to končí. Nedokážu vám ani říct, jak je to frustrující,“ varoval, že podobné pronásledování vévodkyně může dopadnout hodně špatně!

Témata: Meghan Markle George Clooney Princ Harry královská rodina (gbr)