Británie truchlí! Ze člena One Direction je sirotek, přišel o mámu i o sestru!

Louis Tomlinson 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. března 2019 12:23

Velká Británie truchlí nad smrtí rodinného příslušníka zpěváka Louise Tomlinsona. Ten býval součástí kapely One Direction, po nástupu na sólovou dráhu ho však stíhá jedna tragédie za druhou. Po matce totiž přišel i o sestru.

Někdejší zpěvák britského boybandu One Direction Louis Tomlinson se musí během relativně krátké doby vyrovnat s druhou tragickou ztrátou v rodině. Včera totiž podlehla infarktu jeho teprve osmnáctiletá nevlastní sestra Félicité, která byla nadanou módní návrhářkou a infleuencerkou na sociálních sítích.

Félicité zkolabovala včera kolem oběda, blízká osoba ihned zavolala na tísňovou linku. Přes okamžitou pomoc dvou posádek záchranné služby ale byla už na místě prohlášena za mrtvou. Policie vyšetřuje smrt zpěvákovy sestry jako neobjasněnou, součástí pitvy má být i toxikologické vyšetření. V jejím bytě však policisté žádné drogy neobjevily.

„Félicité byla zbožňovaná mladá žena, kterou Louis miloval spolu s celou rodinou,“ řekl deníku The Sun zdroj z blízkého okolí rodiny. „Jsou úplně zničení, jak si asi dokážete představit. Měla tolik přátel a vždy byla tak pozitivní osobou. Je to obrovská ztráta. Byla to milující, pečující, nadšená a krásná mladá dáma,“ dodal.

Zdrcený Tomlimson už zrušil plánovaná vystoupení. „Louis je pochopitelně zničený ztrátou své sestry. Je to ta největší tragédie a každý tady chce být pro Louise, který je od smrti maminky lídrem rodiny,“ uvedl zdroj deníku The Sun. Tomlinsonova matka Johannah Poulstonová zemřela před více než dvěma lety, když po ročním boji podlehla leukémii. S otcem se zpěvák nevídá.

„Rve mi srdce, když čtu o smrti Louisovy sestry Félicité. Posílám lásku tobě i tvé rodině. Strašná zpráva,“ napsal na Twitteru Tomlinsonův kolega z branže Olly Murs. „Dnes jsou to samé smutné zprávy. Nejsi sám, Louisi. Spousta lidí teď cítí s tebou i tvojí rodinou,“ vzkázal zase moderátor oblíbeného Carpool Karaoke James Corden.

Dnes sedmadvacetiletý Tomlinson byl od roku 2010 členem chlapecké kapely One Direction, kterou dal v rámci soutěže X Factor dohromady porotce a producent Simon Cowell. Od listopadu 2015 má skupina tvůrčí pauzu a všichni její členové včetně Tomlinsona se snaží prosadit sólově.

Témata: Louis Tomlinson