S Meghan se nedá vydržet? Princ Harry prý trpí jako kůň!

Meghan Markle 10

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

14. března 2019 14:58

Život s Meghan není pro prince Harryho žádný med! Tvrdí to alespoň expert na královskou rodinu James Morrow. Podle něj je s vévodkyní velmi obtížné vyjít a vévoda se kvůli tomu cítí mrzutě a mizerně!

Podle experta je sedmatřicetiletá Meghan osoba, se kterou se dá vyjít jen velmi těžko. Morrow to řekl poté, co tým kolem vévody a vévodkyně ze Sussexu za krátkou dobu opustila minulý měsíc už čtvrtá osoba. Mlujví se o tom, že velká část personálu odešla právě kvůli těhotné vévodkyni.

Komentátor také uvádí, že Meghanina politika je velmi „levicová“, což ovlivňuje její postoje k ostatním. „Když je s ní Harry, pokaždé vypadá velmi mrzutě a utrápeně. Nicméně vždy, když vidíte jejich fotku s přáteli nebo při nějaké činnosti, je to samý úsměv a veselí,“ vysvětluje.

„Myslím se, že je to dost obtížné snášet její povahu a vycházet s ní. A ano, práce pro královskou rodinu je tvrdá, ale bylo by těžké pracovat i pro vládní ministerstvo,“ popisuje práci u dvora Morrow.

Nedá se prý ale očekávat, že by se vévodkyně nějak víc změnila. „O Meghan třeba víme, že využila soukromý letoun, který ji vzal do New Yorku na oslavu, což bylo velmi nákladné, na druhé straně ale kázala o změně klimatu a tak dále,“ popisuje pokrytecké chování vévodkyně.

Podle něj se už o jejím pokrytectví mezi lidmi šušká – a i proto je s největší pravděpodobností náročné s ní (nebo pro ni) pracovat.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)