Nedají mu klid! Kde odpočívá zesnulý Luke Perry a jak vypadaly první minuty po mrtvici?

Luke Perry 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. března 2019 13:14

Včerejší den měl osvětlit okolnosti smrti herce Lukea Perryho, ale opak je pravdou. Zatímco nahrávka tísňového volání ukázala, jak probíhaly první minuty poté, co Perryho postihla mrtvice, úmrtní list přinesl jen spekulace. Kde rodina doopravdy herce pohřbila?

Americké úřady včera zveřejnily nahrávku tísňového volání, v němž neznámá žena oznamuje, že herec Luke Perry má zdravotní potíže. „Je zraněný? Přivodil si nějaký úraz? Upadl? Může s vámi mluvit? Dýchá normálně?“ ptá se dispečer. Vyděšená žena uvědomující si vážnost situace se zmůže jen na odpověď: „Pospěšte si!“

„Už jsme na cestě,“ odpoví jí dispečer. Podle informací ABC News byl Perry během necelých deseti minut v nemocnici, přesto byl boj lékařů o jeho život marný. Podle úmrtního listu, který získala řada amerických médií, byla příčinou smrti hvězdy seriálu Beverly Hills 90210 ischemická cévní mozková příhoda.

Ze stejného dokumentu rovněž vyplývá, že Perry byl během včerejšího dne tajně pohřben během soukromého obřadu v okrese Dickson ve státě Tennessee. Pohřeb zajišťovala pohřební služba z obce nedaleko Nashvillu. Perryho snoubenka Wendy Madison Bauerová byla na parte vedena mezi nejbližšími společně s hercovou rodinou.

Britský server Daily Mirror ale tyto informace rozporuje tvrzením, že v úmrtním listu je údajně napsán jiný hřbitov, než na kterém byl Perry doopravdy pohřben. Informaci měl zpochybnit majitel inkriminovaného pohřebního domu, podle kterého nikdo se jménem Luke Perry pohřben nebyl. Proto prý nechápe, proč je jeho společnost uvedena v úmrtním listu.

V reakci na to začaly po internetu kolovat spekulace, že Perry byl ve skutečnosti pohřben přímo na své farmě v Tennessee. V tu chvíli se do věci vložily úřady, které oznámily, že ve státě není povoleno pohřbívání osob na jejich pozemku. Je však zřejmé, že rodina si nepřeje, aby se fanoušci dozvěděli, kde se hrob populárního herce se stoprocentní jistotou nachází.

Témata: Luke Perry