Královské celebrity obelhávají veřejnost? Nové fotky Meghan a Kate šokovaly Brity!

královská rodina (gbr) 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. března 2019 14:58 | Aktualizováno: 14. března 2019 22:33

Příznivci královské rodiny bedlivě sledují každé setkání vévodkyní Meghan a Kate! Už dlouhé měsíce se spekuluje, že to mezi nimi – jemně řečeno – skřípe. Nové fotky a videa teď všem zamotala hlavu!

Manželky princů Williama a Harryho se setkaly po delší době dnů Společenství národů ve Westminsterském opatství. A na první pohled se zdálo, že Meghan a kate zakopaly válečnou sekeru. Přivítaly se vroucími polibky na tváře a navzájem se na sebe usmívaly.

Takto to vypadá i na oficiálních fotkách, které zveřejnil Kensingtonský palác. Jen o pár okamžiků později ale byly pořízeny další fotky a soudě dle výrazů dam jejich averze naopak neskončila!

Když se Kate od Meghan odvrátila,nasadila velmi kyselý výraz – a ten jí vydržel hodně dlouho! Dá se tedy říci, že ve chvíli, kdy se od sebe vévodkyně vzdálily, Kate už až tak přátelsky nevypadala!

Judi Jamessová, expertka na řeč těla, ale tyto spekulace opět mírní. Pro list The Sun uvedla, že se zdá, že hádky mezi Meghan a Kate by mohly být u konce! Obě se podle ní velmi snažily, aby daly najevo, že mezi nimi panují přátelské vztahy.

Kate podle ní po dobu akce dělala aktivní pohyby a Meghan jí vycházela vstříc a reagovala potěšeně a s dobrou náladou. „Meghan byla díky svému úsměvu velmi autentická,“ chválí ji Jamessová.

Témata: Kate Middleton Meghan Markle královská rodina (gbr) Velká Británie