Strach o život slovenské moderátorky The Voice! Letěla na palubě Ethiopian Airlines!

Tina (zpěvačka)

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. března 2019 12:19 | Aktualizováno: 11. března 2019 13:49

Slovensko se včera ponořilo do smutku, tragický pád Boeingu etiopských aerolinek stál život čtyři tamní občany. Jednou z obětí mohla být i populární zpěvačka Tina, kterou si určitě pamatují i čeští televizní diváci. S onou leteckou společností totiž v osudný den rovněž letěla.

Slovensko zasáhla o uplynulém víkendu tragická zpráva, čtyři ze 157 obětí leteckého neštěstí v Africe byli Slováci. Katastrofu nepřežili manželka, dcera a syn poslance vládní Slovenské národní strany Antona Hrnka a humanitární pracovnice a novinářka Danica Olexová.

Už tak se tedy naši východní sousedé sbírají ze včerejšího šoku, který ale mohl být ještě větší. Se společností Ethiopian Airlines, jejíž osudný let ET302 se včera zřítil krátce po startu z Addis Abeby, totiž letěla i slovenská zpěvačka Tina, která dnes shodou okolností slaví pětatřicáté narozeniny.

Tina totiž jen několik hodin před neštěstím zveřejnila fotky z letiště a měla v plánu letět se stejnou leteckou společností. Když se fanoušci dozvěděli o rozsahu tragédie, tedy, že čtyři oběti pochází ze Slovenska, ihned se vyrojily první spekulativní obavy o její zdraví.

Slovenská Zlatá slavice z roku 2012 se však vzápětí ozvala, že je v pořádku, na palubě osudného letadla do Keni neseděla, protože s Ethiopian Airlines letěla jinam. Nezapomněla rovněž vyjádřit upřímnou soustrast rodinám obětí.

Tina se momentálně stará především o rodinu, s rapperem Separem vychovává nejen jejich společnou dceru Tiu Liliannu, ale i zpěvaččina syna Lea z předchozího vztahu. Zpěv i moderování, kterému se dřív věnovala po boku Leoše Mareše v československé mutaci soutěže The Voice, tak šlo stranou. Slovenskou moderátorkou je v letošním ročníku Mária Čírová. 

Témata: Tina (zpěvačka) zřícení letadla Ethiopian Airlines (10.3.2019) Slovensko