Královská rodina vytrestala Camillu! Jaký trest jí vymyslel princ Charles?

Camilla Parker-Bowles 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

11. března 2019 10:35

Vévodkyně Camilla si pořádně zavařila. Zdroje z královské rodiny vynesly informaci o jejím útoku na královnu Alžbětu, který se neobešel bez trestu. Trpělivost s manželčinými úlety už došla i princi Charlesovi. Ten vydal služebnictvu jasné pokyny, jakou pomoc smí Camille poskytnout.

V zahraničních bulvárních médiích se před nedávnem objevily „zaručené“ informace o tom, že vévodkyně Camilla napadla královnu Alžbětu. Měla tak učinit v opilosti na skotském hradě Balmoral před zraky řady členů královské rodiny, která se ji rozhodla vytrestat. Nečekaně se na tom vehementně podílí i princ Charles.

Ten jí měl údajně sebrat některé důležité výsady, vévodkyně měla přijít o luxusní limuzínu i s osobním řidičem. Jaké bylo její překvapení, když den po údajném napadení královny zjistila, že se na charitativní akci nepojede limuzínou. Camilla si musela objednat taxíka a dokonce ho i sama zaplatit. Tehdy byla zlostí bez sebe.

„Charles nařídil personálu, aby v žádném případě Camille nepomáhal s transportem po městě,“ nechal se slyšet nejmenovaný zdroj blízký královské rodině. Osobní řidiči jí momentálně nesmějí na výslovný zákaz nikam vozit, sama Camilla si musí všechno zařídit.

Status vévodkyně v rámci královské rodiny dostal tvrdou ránu, tedy alespoň v soukromí. Na oficiálních akcích se s ní členové rodiny nadále baví, aby zabránili veškerým spekulacím o tom, že něco není v pořádku. Jinak prý Camilla tráví celé dny sama a nemá se na koho obrátit. Spolehnout se nemůžu už ani na Charlese.

Občas se dokonce objeví spekulace o rozvodu, ačkoliv je otázka, jak by další „skandál“ vlastního syna unesla královna Alžběta. Charles s Camillou se každopádně měli vzájemně odcizit. ,,Je to pro ni ubíjející, nemá se na koho obrátit, služebnictvo má zakáz s ní mluvit, dokonce už nejí u stejného stolu s manželem," prozradil královský zdroj. ,,Je to vyvrhel, ale může si za to sama," dodal.

Témata: královská rodina (gbr) Camilla Parker-Bowles Král Charles III. (Karel III.)