Polozapomenutá nahrávka a děsivá zpověď: Jackson je sexuální predátor, šokovala zpěvákova sestra

LaToya Jackson

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. března 2019 10:14 | Aktualizováno: 10. března 2019 18:41

Velmi šokující zpověď zveřejnila sestra krále popu Michaela Jacksona LaToya! V souvislosti s kontroverzním dokumentem Leaving Neverland teď média připomínají její slova z roku 1993. Už tehdy Jacksonová promluvila o skutečném chování svého bratra!

Dokument, který byl před nedávnem odvysílán, vyvolal bouři. Rádia oznámila, že přestanou hrát Jacksonovy písně, tvůrci populárního seriálu Simpsonovi se rozhodli odstranit epizodu, ve které se zpěvák objevil.

Ve snímku Leaving Neverland popisují dva muži, jak v dětství trávili čas na Jacksonově ranči. Tam je měl zpěvák uplácen dárky, aby je mohl zneužívat. Jacksonova sestra LaToya přitom o choutkách svého sourozence veřejně promluvila již před 26 lety!

„Musím vám říct něco, co je pro mě velmi obtížné. Michael je můj bratr a velice ho miluju, ale nejsem a ani nebudu jen tichým spolupachatelem jeho zločinů, kterého se dopustil na malých a nevinných dětech," řekla LaToya Jacksonová v rozhovoru, který teď cituje britský The Sun.

Zpěvákova sestra také dodala, že viděla vystavené šeky a že chlapci dostali vysoké sumy, aby o všem mlčeli. O všem prý věděla i Jacksonova matka, která o Michaelovi údajně mluvila často velmi ošklivě. „Vždy říkala, že Michael, omlouvám se za to slovo, je buzerant. Říkala, že ho nemůže vystát a že je to zatracený buzerant. To opakovala pořád dokola,“ tvrdá LaToya.

„Ona o všem věděla a teď to popírá. A to mě velmi bolí,“ dodala La Toya pro televizi NBC. Dnes správci Jacksonovi pozůstalosti kvůli dokumentu podávají žaloby a poukazují na to, že oba muži, kteří v Leaving Neverland hovoří, dříve uvedli, že je Jackson nikdy nezneužil.

Témata: Michael Jackson Leaving Neverland LaToya Jackson