Šokující zjištění! Jakou roli sehrály při úmrtí Lukea Perryho jeho děti?

Luke Perry 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

8. března 2019 16:51 | Aktualizováno: 9. března 2019 2:11

Ačkoliv dcera herce Lukea Perryho Sophie na sociální síti řekla, že pro ni smrt jejího otce byla nečekaná, podle informací jednoho amerického magazínu měla přinejmenším chvíli, aby se na ni připravila. Byli to totiž rodinní příslušníci, kteří definitivně rozhodli o Perryho osudu.

Zatímco rodina zesnulého herce Lukea Perryho (†52) přijímá kondolence od kolegů i fanoušků, vyplavalo na povrch děsivé tajemství o jeho smrti. Vydatně k ní totiž dopomohli jeho děti, jednadvacetiletý syn Jack a osmnáctiletá dcera Sophie, která už se v předchozích dnech ke všemu vyjádřila na Instagramu. Na jednu důležitou věc ale zapomněla.

Magazín US Weekly totiž přišel s informací, že právě Sophie s Jackem a jejich maminka Rachel Sharpová v pondělí rozhodli o tom, aby lékaři odpojili Perryho od přístrojů, které udržovaly jeho základní životní funkce. Spolu s nimi u nemocničního lůžka všemu přihlížela hercova stávající snoubenka Wendy Madison Bauerová.

„Jeho blízcí doufali, že ho lékaři po dvou dnech v umělém spánku probudí a on se zotaví, ale to se nestalo. Bylo to zničující,“ popisuje okolnosti složitého rozhodnutí Perryho rodiny nejmenovaný zdroj amerického magazínu.

Lukea Perryho postihla rozsáhlá mrtvice minulou středu. Lékaři jej po příjezdu do nemocnice uvedli do umělého spánku, aby mu dali šanci se zotavit. Rodinní příslušníci nakonec uznali, že jeho stav je natolik beznadějný, že nemá smysl hercovu agonii protahovat.

Dvaapadesátiletý Perry byl hvězdou devadesátkového seriálu Beverly Hills 90210, který úspěšně běžel i na tuzemských televizních obrazovkách. Posmrtně se má objevit v nové „tarantinovce“ Once Upon a Time in Hollywood s Leonardem DiCapriem v hlavní roli.

Témata: Luke Perry