VIDEO ukázalo jejich skutečné chování: Pravda o vztahu Meghan a Kate odhalena!

Meghan Markle a Kate Middleton 7

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

8. března 2019 13:12

O tom, že to mezi vévodkyněmi Kate a Meghan skřípe, se mluví už dlouhé měsíce. Jenže je to, co píší bulvární deníky, skutečně pravda? Nové video z Velké Británie ukazuje naprosto nový pohled na vztah obou žen!

Společné vystoupení manželek princů Williama a Harryho odhalilo, jak to mezi nimi je. Poslední měsíce se pravidelně objevují zprávy, podle kterých je nálada mezi vévodkyněmi Kate a Meghan pořádně napjatá.

Spekuluje se, že těhotná Meghan se jen těžko přizpůsobuje královským pravidlům a Kate to nehodlá tolerovat. Navíc se prý pohádaly kvůli dětem. Jejich vzájemná averze podle některých zdrojů došla tak daleko, že se Harry a Meghan stěhují z Kensingtonského paláce!

Jenže nedávné společné vystoupení odhalilo, že to vše zřejmě nebude tak úplně pravda. Kate s Williamem a Meghan s Harrym se objevili na slavnostní recepci, kterou hostila královna Alžběta. V jeden nestřežený okamžik kamery zachytily, jak se na sebe Kate a Meghan dívají a smějí se jako dávné přítelkyně. Šlo o záběr, kdy si obě myslely, že se na ně nikdo nedívá.

O tom, jaké vztahy mezi oběma vévodkyněmi panují, se na veřejnosti mluví už nějako dobu. Háček je v tom, že ani jedna z žen nemá možnost se ke spekulacím vyjádřit. Členové královské rodiny totiž nesmějí mít profily na sociálních sítích!

Zprávy o Harrym, Meghan, Williamovi a Kate tak zveřejňuje jen oficiální účet Kensingtonského paláce – a ten samozřejmě o osobních věcech nemluví vůbec. Zveřejňuje jen fotky a komentáře k oficiálním akcím nebo zahraničním cestám. Meghan už si údajně postěžovala, že špatně snáší, když nemůže vystoupit sama a sebe a některé věci uvést na pravou míru!

Témata: Meghan Markle Kate Middleton královská rodina (gbr)