Chápal by zesnulý Luke Perry slova vlastní dcery? Je vděčná za to, co se stalo!

Luke Perry se svou dcerou Sophií. 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

7. března 2019 12:16 | Aktualizováno: 8. března 2019 7:36

Nejen vzkazy herců v čele s hvězdným hollywoodským kolegou Leonardem DiCapriem, ale i zprávy od fanoušků potěšily dceru zesnulého herce Lukea Perryho (†52) Sophii. Ta prolomila mlčení, na sociální síti poděkovala za podporu a popsala i některé detaily tatínkova odchodu ze světa.

Když herec Luke Perry na nemocniční posteli umíral, nechyběla u něj ani jeho osmnáctiletá dcera Sophie. Teď ale sama přiznala, že nechybělo mnoho a s otcem by se ani nestihla rozloučit. „Stihla jsem se z Malawi vrátit právě včas, abych mohla být s rodinou,“ napsala na Instagramu, který je plný fotek z jejího afrického dobrodružství.

„V posledním týdnu se toho odehrálo opravdu hodně. Všechno se děje tak rychle,“ povzdechla si Sophie, kterou má Perry se svou exmanželkou Rachel Sharpovou. Nečekaná smrt jejího otce jí zastihla nepřipravenou, a tak hledala útěchu prakticky kdekoliv. I na sociálních sítích, kde rodině kondolovali nejen herci, ale i obyčejní lidé.

„Za uplynulých 24 hodin jsem obdržela neuvěřitelný objem lásky a podpory,“ konstatuje Perryová. „Nejsem schopná jednotlivě odpovědět na stovky nádherných a srdečných zpráv, ale vidím je. Opravdu si vážím všech, kteří mně a mé rodině posílají pozitivní energii,“ ujistila své followery, že na ně nezapomněla.

Pak dodala, že je pro ni současná situace opravdu složitá. „Nejsem si stoprocentně jistá, co říkat a dělat v téhle situaci,“ napsala Sophie s tím, že nikdy nedostala žádnou radu, jak podobné stresové situace zvládnout, zvlášť když se v případě Perryho odehrávají před očima veřejnosti.

„Mějte se mnou strpení a vězte, že jsem vděčná za všechnu tu lásku. Prostě jsem potichu vděčná,“ vzkázala na závěr a zase se odmlčela.

Dvaapadesátiletý Perry v pondělí podlehl následkům rozsáhlé mrtvice, kterou prodělal o týden dříve. Hvězda devadesátkového seriálu Beverly Hills 90210, který úspěšně běžel i na tuzemských televizních obrazovkách, se má posmrtně objevit v nové „tarantinovce Once Upon a Time in Hollywood s Leonardem DiCapriem v hlavní roli.

Témata: Luke Perry