Jasmina Alagič ukázala těhotenské bříško. A fanoušci jsou pořádně zaskočeni!

Jasmina Alagič 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. března 2019 11:40

To, že je těhotná, oznámila Jasmina Alagič už před více než dvěma měsíci! Přesto se zdá, že od té doby se na jejím vzhledu jiný stav nijak neprojevil! Fanoušci si z ní proto dělají legraci a tvrdí, že její bříško nevypadá jako těhotenské, ale jen jako kdyby se hodně najedla!

Jasmína už prozradila, že čeká chlapečka. To, v jakém je vlastně měsíci, ale stále tají! Tato otázka dokonce vyvolala slovní šarvátky mezi fanoušky slovenské moderátorky.

Fotku bříška zveřejnila už před několika dny. „Hodně z vás mi psalo, proč stále schovávám bříško, ať se za něj nestydím. Takže je takovéhle, ani menší, ani větší a můžete mi věřit, že se nebudu stydět ani za jedno přibrané kilo, které mi „dopřeje“ náš syn,“ napsala tehdy Jasmína.

Teď přidala novou fotku. A fanoušci stále nevěří vlastním očím! Zatím to totiž vypadá, že se snoubenka Patrika „Rytmuse“ Vrbovského jen hodně najedla! „Kde toho chlapečka schováváš?“ diví se lidé! „Zatím vypadáš jako dobře najezená. Ale i tak ti to moc sluší,“ vzkázala nastávající mamince jedna z diskutujících.

„Podle mě si vymýšlíš a vůbec nejsi těhotná. Tady jsi jen trochu nafoukla břicho, zažertovala na Jasmínin účet jedna z fanynek. Její vtípek ale naštval další fanoušky!

„Proč by si měla vymýšlet? Na mě nebylo do šestého měsíce vidět, že jsem těhotná. A ona může být tak ve čtvrtém nebo pátém,“ pustila se do ní jedna z diskutujících. „To měl být vtip,“ musela ji uklidňovat autorka původního příspěvku.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský) těhotenství