Truchlí nejen Beverly Hills, ale i Hollywood. DiCaprio a Sheen vzpomínají na Perryho!

Luke Perry 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

5. března 2019 14:26

Zpráva o úmrtí populárního seriálového herce Lukea Perryho zasáhla celý filmový svět. Truchlí se nejen ve městě Beverly Hills, které je s Perrym zásadně spojeno, ale i v sousedním Hollywoodu. K nečekané smrti váženého kolegy se vyjádřil i Leonardo DiCaprio.

Celého filmového průmyslu se dotkla včerejší zpráva o nečekaném skonu Lukea Perryho. Dokazují to reakce, které přichází ze západního pobřeží Spojených států, Perryho herečtí kolegové se předbíhají v tom, kdo mu složí parádnější poklonu.

V první řadě logicky kondolovali jeho kolegové z populárního „devadesátkového“ seriálu Beverly Hills 90210. „Nejmilejší Lukeu, navždy se budu vyhřívat ve světle krásných vzpomínek, které jsme spolu za posledních 30 let sdíleli. Ať je tvá cesta obohacena báječnými dušemi těch, kteří odešli před tebou,“ napsal na Twitteru Ian Ziering.

Ozvala se i představitelka Brendy Shannen Doherty. „Jsem v šoku. Mám zlomené srdce. Ztráta kamaráda mě úplně zničila. Mám v srdci tolik vzpomínek, které tam zůstanou navždy,“ řekl magazínu People. „Zavolal mi, když jsem procházela rakovinou, aby mě podpořil. Bude mi chybět každý den,“ připomněla Doherty vlastní zdravotní patálie.

Perryho smrt ale zasáhla i hollywoodské hvězdy první kategorie, kupříkladu Leonarda DiCapria. „Luke Perry byl dobrosrdečný a neskutečně talentovaný herec. Byla to čest s ním pracovat,“ napsal populární herec a připojil i kondolenci jeho rodině. DiCaprio s Perrym se měli objevit v připravovaném Tarantinově snímku Once Upon a Time in Hollywood.

Se vzkazem přispěchali i oba původní představitelé oblíbeného komediálního seriálu Dva a půl chlapa. „Jsem poctěn, že jsem tě mohl znát po celé ty roky,“ vyznal se Charlie Sheen. „Luke Perry byl charakterní herec v těle našeho idolu,“ dodal Jon Cryer. Upřímnou soustrast hercově rodině vyjádřil i William Shatner z legendárního Star Treku.

Smrt puberťáckého idolu z 90. let zarmoutila i české celebrity, na sociálních sítích truchlila třeba zpěvačka Monika Absolonová, moderátorka Eva Decastelo i někdejší účastník SuperStar Sámer Issa. Není se čemu divit, vždyť Beverly Hills 90210 vysílaly snad všechny velké české televizní stanice.

Témata: Luke Perry Leonardo DiCaprio Charlie Sheen seriál Beverly Hills 90210 Hollywood