Proč se zabil zpěvák The Prodigy? Tajemství Keitha Flinta odhaleno!

Keith Flint 4

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. března 2019 13:27 | Aktualizováno: 5. března 2019 21:37

Byl úspěšný a davy ho milovaly! Proč si tedy Keith Flint (†49), zpěvák skupiny the Prodigy, vzal život? Podle všeho se k zoufalému činu odhodlal kvůli rozchodu se ženou, která mu radikálně změnila život!

Tělo britského hudebníka Keitha Flinta bylo objeveno v pondělí v jeho domu v hrabství Essex. Flintovi, který byl známý především jako zpěvák skupiny The Prodigy, bylo pouhých 49 let. Podle oficiálního vyjádření policie nevyšetřuje úmrtí jako podezřelé. 

Zpěvákovo úmrtí ještě v pondělí potvrdila i skupina The Prodigy. Ve svém prohlášení uvedla, že byl "opravdovým průkopníkem, novátorem a legendou". Flintův kamarád a kolega ze skupiny Liam Howlett později dodal, že hudebník spáchal sebevraždu. 

„Ty zprávy jsou pravdivé, nemohu uvěřit, že to říkám, ale náš bratr Keith si o víkendu sám vzal život. Jsem úplně šokovaný, ku*evsky naštvaný, zmatený a mám zlomené srdce...“ napsal na oficiálním instagramovém účtu Howlett.

Podle britského bulváru zpěvák už dříve přiznal, že uvažoval o sebevraždě. „Jenže na to, abyste se zabili, potřebujete koule. A já jsem byl zbabělec,“ uvedl v minulosti pro magazín The Times. Na okraj propasti jej dohnala léta pití a drog. Prozradil, že užíval koks i marihuanu a to vše splachoval velkým množstvím alkoholu.

Flint také prozradil, že se ze všeho dostal také díky své manželce Mayumi Kai, japonské dýdžejce a modelce, se kterou se oženil v roce 2006. O ní veřejně prohlašoval, že je „krásná a ku*evsky úžasná“.

Jenže s Mayumi se nedávno rozešel a odluku zřejmě psychicky nezvládl! Jeho blízcí měli strach že opět začal fetovat. Po rozchodu se hudebník rozhodl prodat hospůdku i venkovský dům, který označoval za svou svatyni. Na stránkách realitní kanceláře se nabídka podle deníku The Sun objevila v pátek, včera ale byla stažena.

Byla to právě zřejmě ztráta dýdžejky, která jej zřejmě zlomila natolik, že se rozhodl své trápení ukončit! Ve chvíli, kdyby bylo objeveno mrtvé tělo jejího manžela, byla Mayumi Kai v rodném Japonsku.

Témata: Keith Flint The Prodigy Mayumi Kai