Dítě Meghan a Harryho? Věštkyně zesnulé Diany prozradila pikantní detaily!

Meghan Markle a princ Harry 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. března 2019 15:57 | Aktualizováno: 4. března 2019 16:16

Vévodkyně Meghan již brzy porodí prvního potomka. O tom, zda to bude chlapec nebo dívka, se zatím jen spekuluje – stejně jako o případném jméně. Jedno je ale jisté, toto dítě nebude pro Meghan a prince Harryho rozhodně poslední!

Už v dubnu by měla vévodkyně ze Sussexu porodit první dítě. Podle věštkyně princezny Diany bude mít pár během šesti let celkem tři děti – dvě dívky a kluka! Sally Morganová, která úzce spolupracovala s princeznou Dianou, předpovídá, že královský pár bude mít dvě další děti v rychlém sledu. 

Pro The Sun také uvedla, že dítě, které Meghan brzy porodí, bude „šťastné, zábavné a vysoce inteligentní, ale poměrně manipulativní a bude se chtít v noci mazlit, takže se rodičům postará o bezesné noci“.

Tvrdí také, že Diana by si zoufale přála, aby manželka prince Harryho jako první porodila dívku! „Cítím, jak nadšená by Diana byla a vím, že by ze všeho nejvíc chtěla, aby Meghan porodila holčičku. To mi vždycky říkala,“ vysvětluje věštkyně.

Morganová také předpovídá, že Meghan bude „úplným opakem" Kate a že na rozdíl od vévodkyně z Cornwallu neukáže své novorozené dítě před nemocnicí tak krátce po porodu. Podle ní i některých sázkařů je velmi pravděpodobné, že pokud se skutečně narodí holčička, dostane jméno Diana. Mezi další favorizovaná jména patří i Victoria, Albert, Alice a Philip.

Je to ale právě Diana, na kterou v tuto chvíli Britové vsázejí nejvíc – alespoň podle sázkových kanceláří. „Toto jméno se dostalo na špičku našich sázek a nyní společný favorita vedle Victorie.

Rozhodně by to byla emocionální a oblíbená volba jak pro rodinu, tak pro královské fanoušky,“ říká jeden z bookemakerů.

Už teď je podle nich obrat kanceláří o 80 procent vyšší než v poslední týdny před v době před porodem prince George, prvorozeného potomka Kate a Williama, „Sázky na královské dítě nikdy nebyly více populární než nyní. Je jasné, že veřejnost miluje Harryho a Meghan. „V této fázi si myslíme, že obrat bude vyšší u dítěte vévody a vévodkyně ze Sussex, než topmu bylo u prince George,“ dodávají bookemakeři.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr) Velká Británie Kate Middleton Princ William