Popálenou Týnuš v turecké nemocnici navštívila sestra! Zveřejnily společnou fotku!

Třešničková, Týnuš 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

4. března 2019 9:13

Youtuberka Kristýna Třešňáková alias Týnuš Třešničková dál zůstává v nemocnici v tureckém Instanbulu. Čas od času se odsud ozve svým fanouškům. Své fotky příliš nezveřejňuje a tak nikdo vlastně neví, jak ošklivé jsou její popáleniny! To teď ale porušila a zveřejnila fotku se svou sestrou!

Týnuš a její partner utrpěli loni v září popáleniny při ohnivé show ve vyhlášené istanbulské restauraci Nusret. Během programu explodovala část hořlavé směsi, která zasáhla youtuberku i jejího přítele. Zatímco její přítel měl popáleniny na 15 procentech těla, u Týnuš bylo zasaženo 35 procent těla. U obou šlo o popáleniny druhého stupně.

Mladá Češka od té doby zveřejnila několik momentek z nemocnice, kde se léčí. Na jedné fotce také ukázala část svého zranění – ošklivě popálenou ruku. Jinak ale své tělo příliš neukazuje! Teď ovšem udělala výjimku.

V Turecku ji totiž navštívila její sestra Martina, která je stejně jako Týnuš hvězdou Instagramu. Společně se vyfotily a snímek ihned zveřejnily. „Bok po bohu nebo míle daleko, sestry budou vždy spojeny srdcem,“ napsala Týnuš k nové fotce.

Jde teprve o třetí fotku, která Týnuš na Instagramu přibyla fotka ve "feedu", všechny ostatní snímky totiž nahrávala jen do instastories.

Fanoušci jí hned začali přát brzké uzdravení. A zajímá je je jediné – kdy se Týnuš dostane domů do Česka? To ale prozatím nikdo neví. Youtuberka už v nemocnici oslavila své narozeniny, Vánoce, Silvestra i Nový rok.

Témata: Týnuš Třešničková