Nevlastní sestra vévodkyně Meghan se naštvala: Nemá srdce! Takhle se lidumil nechová!

Meghan Markle 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. března 2019 16:51 | Aktualizováno: 1. března 2019 22:18

Nevlastní sestra vévodkyně Meghan opět vystrkuje růžky. Samantha Markle se objevila v novém dokumentu a manželku prince Harryho rozhodně nešetří!

Samantha se vůči své nevlastní sestře vyjadřuje už od doby, kdy byly ohlášeny zásnuby Meghan a prince Harryho. Teď tvrdí, že toho má v rukávu ještě mnohem víc! Další pikantnosti hodlá prozradit v dokumentu stanice Channel 5 nazvaném Meghan a Markleovi: Rodina ve válce.

Sestra vévodkyně ze Susexxu mimo jiné kritizuje dopis, který nedávno zveřejnila média a který byl určen jejich společnému otci – Thomasi Marklemu. Samantha tento list označila za „PR kousek“.

„Ten dopis byl strategický. Byl tak elegantně napsaný a vyumělkovaný, že v podstatě říká, že můj otec je lhář. Že já jsem lhářka,“ zlobí se sestra Meghan. Samantha a Thomas tvrdí, že s nimi Meghan přestala mluvit ve chvíli, kdy byly oznámeny její zásnuby s Harrym. Odmítá přitom to, že by se s nimi Meghan a Harry pokoušeli spojit, jak sami tvrdí.

Tvrdí také, že Meghan s jejich otcem špatně zachází! „Nemá srdce, jinak by udělala všechno, co by bylo v jejich silách aby mu bylo dobře, aby se věci změnily. Byla by milující a milá a ujistila by se, že je ve stáří spokojený,“ tvrdí nevlastní sestra vévodkyně.

„Ona že má zlomené srdce? Ne, to on je má zlomené!“ tvrdí Samantha. „Nemůže ze sebe teď dělat oběť,“ zuří Meghanina sestra.

Meghanin otec tvrdí, že pár dní před svatbou utrpěl infarkt, takže nemohl přijet. K oltáři tak Meghan vedl Harryho otec princ Charles. „Poukázala jsem jen na to, že lidumil by s otcem nejednal tak chladně. Je to snad lež? Ne, protože svět sledoval, že se stalo mému otci a svět sledoval i ji,“ říká.

Témata: Meghan Markle Thomas Markle Samantha Markle