Hvězda Beverly Hills 90210 je na tom zle! Luke Perry po silné mrtvici skončil v nemocnici!

Luke Perry 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. března 2019 8:44

Herec a miláček dívek a žen Luke Perry skončil v nemocnici! Ve svém domě v Los Angeles utrpěl masivní mrtvici! Perry, kterého celý svět zná především jako Dylana z kultovního seriálu Beverly Hills 90210, je ve vážném stavu!

Dvaapadesátiletý Luke Perry byl hospitalizován poté, co ve středu utrpěl masivní mrtvici. Jeho zástupce řekl pro Daily Mail, že herec je na pozorování v nemocnici, žádné další detaily ale nezveřejnil.

Server TMZ uvádí, že je „pod sedativy“. Původně se objevila informace, že ho lékaři raději uvedli do umělého spánku, Bližší informace o jeho stavu nejsou známy.

Ve stejný den, kdy herec utrpěl mrtvici, přitom bylo oficiálně oznámeno další pokračování seriálu Beverly Hills 90210. Do něj se měl zapojit právě i Perry.

Zpráva o zdravotním stavu herce vzala i jeho kolegy. „Žádná slova nemnohou vyjádřit, co moje srdce cítilo, když dnes slyšelo tu šokující zprávu.. Pomodleme se všichni za jeho brzké zotavení,“ popřál Perrymu na sociálních sítích herec Ian Ziering, který si v Beverly Hills zahrál postavu Steva.

„Můj příteli. Pevně tě držím a dávám ti svou sílu. Ty to zvládneš,“ vzkázala Shannen Doherty, která si v seriálu zahrála Dylenovu Lásku Brendu.

První díl seriálu Beverly Hills byl odvysílán 4. října 1990. Diváci se pak s mladými a krásnými hrdiny setkávali celých 10 let. Premiéra posledního dílu pak byla 17. května 2000. Za tu dobu se z něj stal doslova kult. A tak se jeho tvůrci rozhodli na něj volně navázat a vytvořit pokračování s názvem 90210: Nová generace.

Producenti se nakonec rozhodli natočit pokračování s původním hereckým obsazením. Není se co divit, vždyť sledovanost Beverly Hills 90210 se pohybovala kolem 14 milionů diváků. Seriál by se měl dostat na obrazovky během roku 2019, oznámila stanice Fox.

Vrátit by se měli Jennie Garth (Kelly), Tori Spelling (Donna), Jason Priestley (Brandon), Ian Ziering (Steve), Brian Austin Green (David), a Gabrielle Carteris (Andrea). Účast Dylana (Luke Perry) a Brendy (Shannen Doherty) zatím ale smlouvou potvrzena nebyla.

Témata: Luke Perry seriál Beverly Hills 90210