Tajná láska? Lady Gaga a Bradley Cooper se na Oscarech neudrželi!

Lady Gaga 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. února 2019 12:44

Zatímco držitel Oscara Rami Malek a jeho kolegyně z filmu Bohemian Rhapsody Lucy Boyntonová už si dávají svou přízeň veřejně najevo, vztah Lady Gaga a v osobním životě šťastně zadaného Bradleyho Coopera se z filmového plátna do soukromí nepřesunul. Anebo přesunul?

Duet Shallow, který na Oscarech kraloval v kategorii nejlepší filmová píseň, zasel mnoha lidem do hlavy myšlenku, že Lady Gaga a Bradley Cooper nejsou jen filmoví partneři, ale také milenci. Jejich živé vystoupení během ceremionálu totiž bylo plné emocí a vzájemné chemie. Šlo opravdu o přetvářku?

Některé indicie napovídají tomu, že ano. Vždyť v publiku seděla i Cooperova životní partnerka Irina Shayk, která výkon obou protagonistů snímku Zrodila se hvězda odměnila bouřlivým potleskem. Opravdu se jí ale líbilo evidentní jiskření mezi jejím přítelem a nezadanou zpěvačkou?

Lady Gaga se totiž nedávno rozešla se svým snoubencem Christianem Carinem a udílení Oscarů bylo první velkou společenskou událostí, na níž od té chvíle popová diva dorazila. Na to upozorňoval třeba populární britský moderátor Piers Morgan.

„Lady Gaga sundala zásnubní prstýnek, zrovna se rozešla se snoubencem, a když si dáte jedna a jedna dohromady, tak vám vyjde sundaný zásnubák a pak pohledy na Bradleyho Coopera, které, abych tak řekl, překračují meze,“ řekl častý provokatér ve svém pořadu Good Morning Britain.

V této relaci se objevila i zpěvačka Mel B, která se vyjádřila v podobném duchu. „Cítila jsem se kvůli Bradleyho přítelkyni nepříjemně... Ale ráda bych si myslela, že to bylo součástí celého vystoupení, protože mezi ženami existují jistá pravidla, tak doufejme, že....doufejme, že to bylo profesionální,“ uvedla zpěvačka.

Čile spekulovali i uživatelé sociálních sítí, podle kterých Cooper během Shallow vlastně oznámil rozchod s Irinou Shayk kvůli Lady Gaga. Další přispěvatelka uvedla, že během vystoupení myslela jen na to, že spolu oba protagonisté randí. Pomyslným vrcholem pak bylo udělení Oscara za schopnost přesvědčit diváky, že spolu oba mají aféru nejen ve filmu, ale i ve skutečnosti.

Témata: Lady Gaga Bradley Cooper filmové ceny Oscar