Dara Rolins šokuje: Proč na ruce pořád nosí prsten od Rytmuse?

Dara Rolins 13

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

23. února 2019 19:32 | Aktualizováno: 23. února 2019 23:09

Od ostře sledovaného rozchodu zpěvačky Dary Rolins a rappera Patrika „Rytmuse“ Vrbovského uplynul už celý rok. A přestože se zpočátku zdálo, že tihle dva zůstanou po sedmi letech vztahu alespoň přáteli, nestalo se tak! Zatímco Rytmus se od své ex úplně odstřihl, Dara to má úplně jinak!

Slovenský hvězdný pár před rokem doslova šokoval fanoušky. Místo očekávané svatby přišel konec! Oba sice tvrdili, že se rozchází v dobrém a že budou i nadále přáteli, to se ale brzy změnilo. Konkrétně ve chvíli, kdy si Patrik začal s moderátorkou Jasminou Alagič.

Když se Patrik brzy po rozchodu po uši zamiloval, začal pálit mosty. Daru úplně odstřihl a vymazal i její fotky ze svých profilů na sociálních sítích! Dara ale udělala přesný opak - na svého bývalého partnera Rytmuse nezapomněla a dodnes na něj vzpomíná!

„Já se za minulost ani nestydím ani nemám potřebu ji vyvracet. Kdyby obsahovala něco, co mi zlomilo srdce nebo mi ublížilo, co bylo špatné a vzpomínala na to nerada, protože to bolelo… Ale já na vztah s Patrikem vzpomínám s láskou, protože byl dokonalý, byla to sranda, byla to jízda, a to je můj názor, moje právo, které si nikým nedám vzít,“ přiznala pro slovenský Nový čas zpěvačka.

A nejde jen o planá slova! Dara totiž na ruce stále nosí prsten, který jí Rytmus kdysi dal! A i když se už Patrik mezitím s Jasminou zasnoubil a čekají spolu dítě, blond zpěvačka se šperk do šuplíku odložit nechystá.

„Baví mě se dívat na naše společné fotky a občas se s Laurou bavíme o Patrikovi, o nás. Miluji fotky, vzpomínky, svou minulost, neboť je součástí mé současnosti, mého života,“ vysvětluje Dara Rolins navzdory tomu, že ji už Patrik v minulosti vyzval, aby jeho a Jasminu nechala žít!

Témata: Dara Rolins Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič