Poslední tajemství princezny Diany odhaleno. Po 22 letech!

Auto, ve kterém zahynula princezna Diana

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. února 2019 16:56 | Aktualizováno: 23. února 2019 14:00

31. srpna 1997 se odehrála jedna z největších tragédií v dějinách britské královské rodiny. Při vážné nehodě přišla o život princezna Diana, miláček davu a matka dvou princů. Podle jedné teorie ale měla mít děti tři.

V autě kromě Diany a šoféra zahynul i její přítel a milenec Dodi al-Fayed. Jeho otec Mohamad ale po nehodě prohlásil, že jeho syn a princezna spolu čekali dítě.

"Byl jsem jediný člověk, kterému to řekli," tvrdil podle serveru Telegraph s tím, že šťastnou novinu mu měli zavolat. Od té doby se rodí jedna teorie za druhou a spekulace o tom, jestli byla Diana v době nehody těhotná nebo ne, dodnes nedávají lidem spát.

Až nyní se konečně zjistila pravda. Diana těhotná nebyla a nezemřela s nenarozeným dítětem. Uvedla to forenzní expertka Angela Gallop, která zkoumala pozůstatky zemřelé princezny.

"Nejprve šlo o to zjistit, zda vzorky krve princezny Diany obsahovaly těhotenský hormon. Druhým záměrem bylo získat případný důkaz o tom, že by brala antikoncepční pilulky," řekla pro Sunday Times.

Spekulace o tom, jestli byla Diana v době nehody těhotná nebo ne, jsou tak konečně rozseknuty. 

Témata: Lady Diana královská rodina (gbr) Lady Diana