Vévodkyně Kate čeká čtvrté dítě? Británie je na nohou!

Kate Middleton 6

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

21. února 2019 11:30 | Aktualizováno: 23. února 2019 17:48

Britská královská rodina velmi brzy uvítá nového člena – vévodkyně Meghan by měla na přelomu dubna porodil prvorozeného potomka. Jenže se šušká, že by čáp (či vrána) mohla brzy přiletět znovu!

Kate Middleton přivedla svému manželovi, princi Williamovi, na svět už třetí dítě. Princ Louis se narodil před necelým rokem. Nyní se ovšem objevují pověsti, že vévodkyně z Cambridge může čekat už čtvrté!

Kate a William jsou hrdí rodiče tří dětí - prince George, princezny Charlotte a prince Louise, který se narodil v dubnu 2018. Fanoušci královské rodiny nyní spekulují o tom, zda budoucí král a královna Anglie nemají na cestě dalšího potomka. 

Takže je vévodkyně z Cambridge těhotná?

Královští fanoušci jsou  přesvědčeni, že Kate je opět "v tom". Podle bookmakerů se kurzy v současné době pohybují v poměru 5:2, že vévodkyně z Cambridge letos oznámí těhotenství. V kurzu 10:1 si pak mohou vsadit, že se jejich čtvrté dítě narodí ještě letos!

Podle bookemakerů by se mohla Kate „nakazit dětskou horečkou“, díky čemuž by sama brzy mohla oznámit, že je těhotná. Vévodkyně nedávno odhalila, jak je nadšená, že její děti budou mít brzy bratrance nebo sestřenici.

Během návštěvy Leicesterské univerzity také řekla: „Je to takový zvláštní čas, všichni mají děti.“ I to může podle těch, kteří královskou rodinu sledují, naznačovat, že Louis rozhodně nebude poslední.

Spekuluje se také, že by se Kate a William mohli pokusit napodobit královnu Alžbětu, který má sama čtyři děti.

Královský zdroj navíc nedávno serveru Express prozradil, že Kate vždycky chtěla alespoň tři děti. „Protože sama pochází ze tří dětí, chtěla Kate také alespoň tři. William byl více zdráhavý, nejen proto, že je jen ze dvou dětí ale i proto, že George byl poněkud „problematické“ dítě. Pak měli Charlotte a s tou to bylo mnohem jednodušší. Nyní se tedy zdá, že myšlenka na dalšího novorozence není naprosto vyloučená,“ dodal zdroj.

Na druhou stranu je ale pravda, že Kate předchozí těhotenství nesnášela příliš dobře. Často zvracela, trpěla nevolností, malátností a dehydratací, což ji nakonec může od dalšího dítěte odradit.

„Nic vás doopravdy nemůže připravit na naprostý ohromný zážitek – na to, co znamená být matkou. Jsem plná složitých emocí radosti, vyčerpání, lásky a  starostí, všechno je to smíšené,“ popisovala Kate v roce 2017 na akci, jejímž cílem bylo podpořit duševní zdraví u matek.

Témata: Kate Middleton královská rodina (gbr) Princ William Meghan Markle