Meghan strávila noc s velmi sexy mužem! A Harry to nebyl

Meghan Markle a Markus Anderson 4

Autor: Jan Novák, stars24.cz

20. února 2019 19:46

Odletěla na pět dní do new Yorku, kde si vévodkyně se svými kamarádkami užila oslavu příchodu jejího miminka. To je samozřejmě obrovská událost, kterou si nenehcali ujít jak její fanoušci, ale i fotografove, kteří na ní číhali před hotelem, kde je Meghan ubytovaná. A povedený snímek vévodkyni s velmi pohledným mužem je na světě.

Meghan je nejspíš v sedmém měsíc těhotenství a kamarádky jí připravili tzv baby shower, tedy oslavu pro miminko. Ta se odrhála v jedné z nejexkluzívnejších newyorských restaurací Ralpha Laurena The Polo Bar. Uvítaly jí Serena Williams, Abigail Spencerová nebo její najlepší kamarátka Jessica Mulroney.

Na párty se krom kamarádek objevil i sexy muž, který jim dělal doprovod. O královský skandál ale nejde. Tímto mužem totiž je Markus Anderson, tedy blízký přítel jak Meghan, tak Harryho.

Po oslavě vyrazila s Markusem na večeři, jak uvedly tvnovinky.sk A právě úvodní fotka začala kolovat na sociálních sítích. Lidé se ptají, kdo je ten sexy muž, se kterým Meghan tráví noc?

Znamená to, že královská nevěra není na pořadu dne!

A proč Harry netráví se svou Meghan čas a musel ho zastoupit kamarád? Princ navštívil v úterý centrum, které se stará o děti během školních prázdnin. Pronesl proslov a zajistil skvělý oběd. Ve středu zase navštívil výcvik královského námořnictva v Devonu ve Velké Británii.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Markus Anderson