Peklo v královském paláci! Kvůli Meghan asi padne žaloba!

Meghan Markle

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. února 2019 10:45

Vztah mezi britskou vévodkyní Megnan a jejím otcem Thomasem Marklem dosáhl kritického bodu. Kvůli dopisu, který mu vévodkyně napsala, teď může dokonce ze strany královského paláce padnout žaloba!

Thomas Markle zveřejnil ručně psaný dopis od své dcery. Údajně mu ho Meghan poslala těsně po svatbě, on se jej ale rozhodl ukázat světu až nyní.

V dopise Meghan svého otce žádá, aby nezneužíval jejich rodinného spojení. Tvrdí, že jí zlomil srdce, a nyní se pouze snaží přiživit na slávě jejího manžela prince Harryho.

Meghan ho proto poprosila, aby s tím přestal. Uvedla také, že o ní neprojevoval žádný zájem a nesnažil se s ní jakkoliv spojit.

Podle vévodkyně se jí do svatby nenamáhal ani napsat nebo zavolat, naopak podpořil její nevlastní sestru Samanthu. Meghan dále uvedla, že lhal, což mu nikdy neodpustí.

"Před svatbou jsem se z médií dozvěděla o tvém infarktu. Volala jsem ti, psala jsem ti, nechali jsme někoho poslat k tobě domů. Místo toho, abys se mnou mluvil, přestal jsi reagovat, nezvedal jsi ani telefon a mluvil jsi jen přes média," vyčetla vévodkyně dále svému otci.

Závěrem dopisu ho vévodkyně žádá, aby ji s princem Harrym nechal žít a dal jim pokoj, přestal lhát a snažit  se využít jejich slávy. Sama navíc naznačuje, že Thomas pro peníze udělá vše. A zveřejnění dopisu její slova jen potvrzuje.

Podle britských médií nyní palác zvažuje na Thomase žalobu za zveřejnění soukromé korespondence. Nejde totiž o jediný dopis, který mu Meghan zaslala. A Thomas může zveřejnit i další. Otázka je, jestli si jimi nevykope ještě větší hrob.

Témata: Meghan Markle Thomas Markle