Vévodkyně Meghan v slzách! Nevlastní sestra jí vrazila nůž do zad!

Meghan Markle

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

11. února 2019 16:55

Meghan Markleová má zase o jednu vrásku navíc! Její nevlastní sestra Samantha Markleová se do ní ostře navezla a tvrdí, že britská vévodkyně je pořádná narcistka! Nechala se také slyšet, že by se o ni Meghan nezajímala ani v případě, že by měla na kontě 600 milionů dolarů!

Samantha zveřejnila peprný tweet poté, co její nevlastní sestra Meghan napsala jejich společnému otci Thomasi Markleovi. Obsah dopisu se o víkendu dostal na veřejnost. V dokumentu, který vznikl už loni v srpnu, Meghan například píše, že svou sestru sotva zná a i přesto o ní Samantha šíří „ošklivé lži“.

„Prosila jsem tě, abys přestal číst bulvár,“ napsala také Meghan v dopisu otci. „Denně ses upínal a klikal na lži, které o mně psali, zejména na ty, které o mně vypustila tvoje dcera, kterou sotva znám. Viděl jsi, jak tiše trpím kvůli jejím ošklivým lžím, uvnitř jsem se rozpadala,“ vyčítá Meghan otci.

Samatha Markleová, která o Meghan napsala už dvě knihy, si to ale nenechala jen tak líbit! „Někteří narcisté byli „jen dětmi ", jiní si přáli, aby jimi byli,“ napsala v narážce na manželku prince Harryho. „I kdybych měla 600 milionů, stejně bych ji nezajímala,“ tvrdí Samantha.

Někteří z Meghaniných fanoušků následně Samathu, která žije na Floridě, nařkli, že si nechala změnit jméno z Grantové na Markleovou jen proto, aby na tom vydělala. 

„Jmenuju se Markleová, od narození je mé příjmení Markleová je na mých diplomech ze škol. Grantová byl pseudonym, pod kterým jsem psala. Ale moje jméno za svobodna je Markleová. A to už od roku 1964," zlobí se Samatha.

Sama vévodkyně se ke své rodině veřejně nevyjadřuje. Přátelé Meghan ale nedávno médiím řekli, že Meghan se se svými nevlastními sourozenci Samanthou Thomasem vůbec nestýkala. „Oni nebyli součástí jejího života,“ potvrdili. Teprve až nedávno se prý Meghan dozvěděla, že o ní její sestra píše knihu.

Když to zjistila, byla velmi nepříjemně zaskočená, dokonce se prý rozplakala! „Opravdu ji to zasáhlo. Ona a Samatha nikdy neměly dobrý vztah a ona měla pocit, že se Samantha snaží zneužít svou pozici, aby na tom zbohatla!" tvrdí zdroj z blízkosti Meghan. 

První kniha o Meghan nazvaná „The Shadows Of The Duchess“ by měla vyjít v dubnu, tedy v době, kdy Meghan porodí prvorozeného potomka. Druhý díl by se pak měl objevit na pultech v červenci.

Témata: Meghan Markle Thomas Markle královská rodina (gbr)