Jennifer Aniston čeká dítě s Bradem Pittem? Vždyť spolu ani nechodí!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 26

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

23. ledna 2019 18:27

Svět obletěla další "zaručeně pravdivá" zpráva. Známá herečka Jennifer Aniston má čekat dítě se svým hollywoodským kolegou Bradem Pittem. Ačkoliv jde o zprávu starou několik týdnů, dodnes ji přebírají i česká média. Pravdou ale je, že spolu oba herci ve skutečnosti ani nerandí!

Vyznat se ve vztahu slavných je někdy nad lidské síly. Pojďme si teda trochu rozklíčovat, jak to mezi Pittem a Aniston vlastně je. 

Oba mají po rozvodu. Aniston má po vztahu s Justinem Therouxem a je údajně šťastná. I Brad Pitt se vzpamatovává z právní bitvy s Angelinou Jolie a je svobodný. Bitva o děti a peníze sice asi jen tak neskončí, ale už si alespoň může svobodně najít jinou.

Díky tomu se ale v některých médiích objevila zpráva, že jsou bývalí partneři opět spolu. Proč? Měli totiž strávit romantickou dvoutýdenní dovolenou v Itálii. A novináři z toho s odkazem na sv zdroje vyvodili, že dokonce čekají dítě.

Jak se ale nakonec ukázalo, pravda je to jen z části. Oba sice odjeli lyžovat do hor, láska se ale nerozhořela. A dítě, o kterém se spekulovalo ještě na začátku ledna, také nečekají.

Ve skutečnosti je současná situace přesně opačná. Aniston je sama a je šťastná. "Jennifer žádné spekulace z poslední doby vůbec nezajímají,. Soustředí se teď na práci, to je její hnací motor," uvedl server Hhollywood Life.

A Pitt? Ten je sice prý šťastné zamilovaný, ale do úplně jiné ženy. Jeho láskou má být oscarová herečka Charlize Theron. A spekuluje se, že se spolu vídají už několik měsíců. Tudíž dítě s Aniston je o to víc nepravděpodobné.

Oba ale možná vztah tají, předně proto, aby si Pitt u soudu nepřitížil. Jolie totiž jeho novou údajnou lásku nesnáší. Každopádně spekulujeme-li o milostném trojúhelníku, je potřeb z něj Aniston protentokrát vynechat.

Témata: Jennifer Aniston Brad Pitt