Takovýhle trapas jste neviděli! Modelka zveřejnila "naducanou" fotku, lidé si ji vychutnali!

Tammy Hembrow 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

20. ledna 2019 17:37

Australská fitness modelka Tammy Hembrow má z ostudy kabát. Na svém Instagramu hojně zveřejňuje více či méně sexy fotografie, na něž slintají tisíce fanoušků. Po jedné z nich ale vyvstaly hlasité spekulace, jestli nešlo jenom o photoshop!

Tammy se dostala do povědomí veřejnosti na narozeninové oslavě Kylie Jenner, odkud ji museli vynést na nosítkách. Později vysvětlila, že se cítila "docela trapně", ale že šlo pouze o vyčerpání.

Ale jedním trapasem to neskončilo. Modelka má totiž zaděláno na další, a to pořádný. Po zveřejnění jedné z fotek se totiž rozhořela vášnivá diskuze o tom, že si modelka své fotky počítačově upravuje. 

Za vším stojí poněkud prapodivné pozadí na fotce, především zakroucené kachličky, které vyvolávají dojem, jako by si Tammy zmenšovala tělo ve photoshopu. Díky tomu se na ni snesla obrovská vlna kritiky a lidé jí začaly z profilu hromadně utíkat.

Tammy ale zachraňuje situaci a na sociální síti sama tvrdí, že bazén, v němž sedí, takto doopravdy vypadá, a že o žádnou úpravu nejde. To jí ale mnozí nevěří, a objevují se i názory, že si takto možná upravuje všechny fotky. 

To si ale nemyslíme, stejně jako mužská část populace, která se modelky horlivě zastává. Je ale třeba akceptovat nejen fakt, že zakřivené bazény existují, ale také i zohlednit vědu. Voda totiž dokáže lámat světlo, čímž někdy předměty v ní ponořené vypadají trochu jinak.

Co si o fotce myslíte vy? Najdete ji nahoře ve fotogalerii. Dejte nám vědět do komentářů.

Témata: Tammy Hembrow modelky