S Meghan se nedá vydržet? Další zaměstnankyně jí dala po půl roce košem!

Meghan Markle 13

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

16. ledna 2019 13:34

Pracovat s vévodkyní Meghan rozhodně není žádný med! Výpověď už kvůli ní podala její asistentka, ale i  vrchní tajemnice pro komunikaci, tajemnice královského páru a asistent jejího manžela Harryho. A teď bývalá hollywoodská herečka ztratí další osobu ze svého týmu!

Ze služeb vévodkyně Meghan odchází další žena! Výpověď podala špičková policistka, která působila postu ochránkyně vévody a vévodkyně ze Sussexu. Byla to první žena, která hrála klíčovou roli v ochraně královské rodiny.

Proslavila se tím, že Meghan dokázala dostat z přelidněného tržiště na Fiji kvůli obavám z ohrožení bezpečnosti členky královské rodiny. Po šesti měsících její služby dostal Scotland Yard na stůl její rezignaci.

Meghan je podle mnohých až příliš pracovitá. Zavedla budíček v pět hodin ráno, což někteří těžce nesou. Nové pracovní tempo tak řada zaměstnanců nezvládla!

Zdroje deníku Daily Mail uvádějí, že policistka, jejíž jméno z pochopitelných důvodů zveřejněno nebylo, úplně odchází od policie. PA pestože se prý s Meghan nepohádala, bylo pro ochranku obtížné přizpůsobit se jejímu požadavku „být vnímána jako jedna z lidu".

I když se to může zdát banální, někteří mají pro Meghanin požadavek pochopení. „Na rozdíl od někoho, kdo se narodil v královské rodině, to může být pro ni velmi stísňující. Ačkoliv Meghan byla známou herečkou, stále měla svobodu v tom smyslu, že se mohla volně pohybovat. Nicméně v roli, kterou reprezentuje teď, to prostě dělat nemůže. Všude, kam se pohne, musí být přítomna ochranka - a to je pro ni velká zátěž,“ řekl deníku jeden ze zdrojů.

Nejmenovaná ochránkyně nastoupila do služby po Billu Renshawovi, který byl hlavou bezpečnosti prince Harryho. Ten už loni po 30 letech služby odešel do důchodu.

Je pravděpodobné, že se Metropolitní policie pokusí najít ženskou náhradu, která by byla vhodná na volnou pozici . Camilla, vévodkyně z Cornwallu, i vévodkyně Kate mají obě ženskou osobní strážkyni.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr) Princ Harry