Jako kolovrátek! Štve snad Rytmuse, že se v médiích objevuje na fotkách s Jasminou?

Rytmus (Patrik Vrbovský) 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. ledna 2019 9:34

Občas to vypadá, že se slovenský rapper Rytmus zadrhl v nekonečné smyčce. Třeba, když včera potřetí během tří měsíců vzkázal bulvárním novinářům, ať mu dají pokoj. Nejspíš však opět odejde s nepořízenou.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @rytmusking, Led 15, 2019 v 3:18 PST

„Nekradnite mi fotky pre vaše dementné články vy smetiarski ogecovaní kokoti,“ napsal včera Rytmus bulvárním novinářům ze svého instagramového profilu. Vzkaz psaný výstražným červeným písmem dal napříč přes fotku z dopravního letadla, kde se drží za ruku se svojí partnerkou Jasminou Alagič.

Tento vzkaz na Rytmusově instagramovém profilu se celkem pravidelně opakuje. Slovenský rapper jím doprovodil nedávné novoroční přání, mikulášskou fotku Jasminy i listopadovou fotografii páru z Bosny, kde Rytmus požádal populární moderátorku o ruku.

„Povedala ÁNO,“ napsal tehdy evidentně šťastný Rytmus. O Vánocích pak vyšlo najevo, že Jasmina Alagič je těhotná. „Naše prvé a posledné vianoce vo dvojici. Milujem ťa mamina,“ vzkazoval svojí partnerce láskyplně. Ještě před dítětem však šťastný pár přivítal v domácnosti fenku královského pudla.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič Slovensko