Rytmus s Jasminou už nejsou sami dva! Doma jim přibyl vítaný společník

Jasmina Alagič a Rytmus se těší na miminko! 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

15. ledna 2019 16:29

Rytmus a jeho přítelkyně Jasmina Alagič přivítali nového člena rodiny. Jejich domácnost obohatila fenka královského pudla Daphne, jejíž fotkou se populární moderátorka pochlubila na sociální síti Instagram.

„Od chvíle, co moje balkánská sestra měla doma toto úžasné plemeno, jsem si říkala: „Bože, takového psa bych si taky přála,“ popisuje Alagič proces výběru psa. S tím jí podle jejích slov pomáhal profesionální trenér psů Matúš Giacko. „V životě jsem neviděla nikoho, kdo by se tak dokázal vcítit do psí duše,“ dodala Rytmusova přítelkyně.

„V průběhu jednoho roku budeme společně Daphne všechno učit, hrát si, poznávat se, zkrátka uděláme všechno, abychom jí obohatili život takovým způsobem, jako ona nám,“ přeje si Jasmina Alagič. „Už se těším, jak jí Paťko bude venčit,“ doplnila.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Ahojteee! Dnes nám začína ďalšia nová kapitola v živote s touto mojou vysnívanou Daphne? od kedy moja balkánska sestra @sweet.affairs mali doma toto úžasné plemeno kráľovského pudla ktoré bolo neuveriteľným spoločníkom celej rodiny som si hovorila Bože takého by som si priala.? Pred pár mesiacmi sme začali spolupracovať s úžasným chalanom ➡️ @matusgiacko. V živote som nestretla nikoho kto by tak vedel precítiť psiu dušu ako on. A tak sme sa dohodli ze prepojíme naše životy. V priebehu aspoň jedného roka budeme spoločne Daphne všetko učiť, hrať sa, spoznávať skratka všetko preto aby sme tak ako ona nám aj my jej život obohatili a mali ho spoločne nádherný ❤️ tak nám prosím držte palce✊ NÁŠ NOVÝ ČLEN RODINY PS: tiež sa teším ako ju bude Paťko venčiť ? a posledná vec prosím prosim keďže už trošku viem ako to tu chodí, pred tým než začnete súdiť prečo sme kupovali z chovnej stanice a nezobrali z útulku rovno sa nato vykašlite. Každý nech urobí tak ako cíti. Nepochybujem o tom ze útulkáčikovia sú výborní spoločníci sama som chodila venčievat ešte keď sociálne siete neboli a obrovskú poklonu si zaslúži každý kto si odtiaľ psíka vezme, my sme sa však rozhodli takto ?

Příspěvek sdílený Jasmina Alagič (@jasmina_alagic), Led 5, 2019 v 4:03 PST

„Prosím, pokud nás chcete soudit za to, že jsme si psa pořídili z chovné stanice, nikoliv z útulku, rovnou se na to vykašlete,“ vzkázala Alagič závěrem s tím, že ví, jak to na sociálních sítích chodí. „Nepochybuji o tom, že psi z útulků jsou výborní společníci, ale my jsme se rozhodli takto,“ odpověděla za sebe a Rytmuse.

O Vánocích prozradil hvězdný slovenský pár jinou, ještě šťastnější novinku. „Tyto Vánoce trávíme s Paťkom dva, ale už ty následující nás bude o jednoho víc,“ prozradila Jasmina Alagič, že je v očekávání narození potomka. Snad si bude malý Rytmus rozumět i s Daphne.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič Slovensko