Je to venku! Těhotná Meghan prozradila termín porodu!

Meghan Markle 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

15. ledna 2019 16:02

Konečně jsme se dozvěděli, kdy těhotná vévodkyně Meghan Markle porodí. Termín se nezadržitelně blíží a pokud vše půjde bez komplikací, bude to za pár měsíců!

Meghan během návštěvy katolické základní školy sv. Anny ve městě Birkenhead dětem nejprve řekla, že neví, zda čeká chlapečka nebo holčičku.

"Zeptala jsem se jí, jestli bude mít chlapečka nebo holčičku, a ona řekla, že neví," uvedla pro britská média devítiletá žákyně školy Kitty Dudleyová.

Následně Meghan prozradila, že je v šestém měsíci těhotenství a dítě by měla přivést na svět koncem dubna nebo začátkem května.

Těhotná vévodkyně už dříve uvedla, že odmítá tradiční porod v St Mary’s Hospital a preferuje domácí porod do bazénku. Sehnala si o tom všechny možné informace a zdá se, že to myslí smrtelně vážně.

Chce si pro tento účel vybudovat ve Frogmore Cottage, kam se s Harrym budou stěhovat, speciální porodní místnost! A nebude to jediný pokoj, který královskou rodinu udivuje.

Meghan si údajně staví ve svém novém domě netradiční studio na cvičení jógy. "Jóga je moje, maminka je instruktorka jógy a já jsem s ní začala dělat jógu, když mi bylo sedm," řekl Meghan pro Best Health.

Podle webu Express vévodkyně nyní z rekonstruovaného domu vytrhává podlahové desky a vytváří místnost plnou závěsných lan, kde chce procvičovat jógu se svým novým dítětem.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)