Dara Rolins schytala dávku kritiky! Takhle na ni reagovala!

Dara Rolins 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. ledna 2019 16:19

Po rozchodu s Rytmusem si slovenská zpěvačka očividně užívá života. S dcerou vyrazila na Bali, kde strávily konec roku. Leden je už ale pomalu v polovině a zpěvačka se ne a ne vrátit. A to přijde lidem podivné.

Dara na Instagram dává jednu fotku s dovolené za druhou. Na některých nechyb ani její dcera Laura, které říká Lola. To se ale některým lidem nelíbí.

Rodiče jistě vědí, že leden je měsíc zatěžkávacím, blíží se totiž pololetní vysvědčení. A žáci by tak měli dohánět, co během pololetí nestihli, případně si na poslední chvíli opravovat známky.

To se ale v případě Laury neděje, nebo na to aspoň poukázali diskutující, kteří se Daru zkritizovali za to, že její dcera není ve škole. Zpěvačka se proto rozhodla vysvětlit, jaká je situace.

"Vím, že vás to zajímá, protože se na to ptáte vlastně každý rok :). Takže: Lola má vždy v době, kdy jsme na Bali, měsíční, individuální studijní plán. Dopo má vždy vyučování, postupujeme přesně podle pokynů její třídní učitelky. Ta jí mailem pravidelně posílá i písemky na vypracování a kontrolu, zda všemu rozumí a látku zvládá," popsala Dara.

"Zrovna dnes psala jednu z vlastivědy, zítra ji čeká čeština. Je to šikulka a i díky tomu jsme extrémně šťastné, že jí to škola umožní. Nechceme více provokovat, ale ano, tady na Bali je VŠE, i to učení, zábava," dodala Dara. 

Témata: Dara Rolins