Meghan opět šokuje královskou rodinu! Tohle udělá po porodu!

Meghan Markle

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. ledna 2019 13:20

Vévodkyně Meghan přidělává vrásky nejen svému manželovi Harrymu, ale i zbytku královské rodiny. Bourá totiž zavedené tradice a namísto toho si dělá co chce. Ve svém budoucím bydlišti si například nechá postavit studio na cvičení jógy, a možná se vrátí ke své původní profesi herečky.

O tom, že vévodkyně Meghan Markle odmítá porod v nemocnici, jsme vás na serveru stars24.cz již informovali. Těhotná vévodkyně navíc odmítá tradiční porod v St Mary’s Hospital a preferuje domácí porod do bazénku! Sehnala si o tom všechny možné informace a zdá se, že to myslí smrtelně vážně.

Její plán má i druhou část. Meghan si chce pro tento účel vybudovat ve Frogmore Cottage, kam se s Harrym budou stěhovat, speciální porodní místnost! A nebude to jediný pokoj, který královskou rodinu udivuje.

Meghan si údajně staví ve svém novém domě netradiční studio na cvičení jógy. "Jóga je moje, maminka je instruktorka jógy a já jsem s ní začala dělat jógu, když mi bylo sedm," řekl Meghan pro Best Health.

Podle webu Express vévodkyně nyní z rekonstruovaného domu vytrhává podlahové desky a vytváří místnost plnou závěsných lan, kde chce procvičovat jógu se svým novým dítětem.

Podle webu si Meghan během těhotenství udržuje svůj vlastní režim, který odborníci úplně nezatracují. Není sice úplně jasné, jestli je cvičení jógy vhodné pro novorozence, jemné protahování ale je pro děti prospěšné. Nesmí se to ale přehánět.

To ale není to jediné,čím Meghan překvapila. Před svatbou s princem Harrym se živila jako herečka, a do této role se po porodu možná vrátí. Server Daily Star s odkazem na zdroj v televizi NBC uvedl, že se opět ukáže v seriálu Kravaťáci.

Pokud by k tomu došlo, šlo by o jeden z historických milníků na poli královské rodiny, i v televizní sféře. Vedení televize si toho je ostatně vědomo, a za opětovné angažmá dřívější hvězdy seriálu je ochotno zaplatit obří sumu. Kolik přesně není známo, peníze ale mají putovat do charitativní organizace Meghan.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)