Michael Jackson si chtěl vzít Hermionu! Zamiloval se do nezletilé Emmy Watsonové!

Michael Jackson (foto: Casta03) 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

13. ledna 2019 9:10

Lékař Conrad Murray, který údajně způsobil smrt Michaela Jacksona, napsal skandální knihu o jeho životě. V ní například odhaluje jména lidí, do kterých byl slavný zpěvák údajně zamilovaný!

Slavný zpěvák se 25. června 2009 otrávil silným sedativem propofol, který mu podával proti chronické nespavosti osobní lékař Conrad Murray. Lékař byl v roce 2011 usvědčen z neúmyslného zabití. V říjnu 2013 byl předčasně po dvou letech propuštěn.

Lékař v knize popisuje spoustu dosud utajených informací ze soukromí popového krále. Podle deníku Daily Mirror tvrdí, že si Jackson chtěl vzít za ženu 12letou dceru svého britského přítele Marka Lestera, kterou potkal, když jí bylo pouhých 5 let. Lester tohle tvrzení popírá.

"Jejich vztah byl čistě nevinný," tvrdí. Když to nevyšlo, padla jeho druhá volba na dětskou hvězdu Emmu Watson, do které se zamiloval, když jí bylo 11 let.

Murray také tvrdí, že se zpěvák převlékal za klauna, aby se mohl dostat do blízkosti dětí a nikdo ho nepoznal. Používal také falešný akcent, aby zamaskoval svůj hlas. V knize se také píše, že si často objednával prostitutky do hotelového pokoje.

Témata: Michael Jackson Emma Watsonová