Dara Rolins se naštvala kvůli zprávám od fanoušků: Ano, vím přesně kolik mám let!

Dara Rolins 7

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

11. ledna 2019 12:23

Zpěvačka Dara Rolins posílá z Bali jednu fotku za druhou. na většině má titěrné plavky, takže ukazuje svou vypracovanou postavu. jenže jak se zdá, právě to je trnem v oku některým lidem! A tak slovenská kráska poslala svým hejtrům důrazný vzkaz!

Dara si užívá na Bali a domů, kde se lidé klepou zimou a odklízejí hromady sněhu, posílá fotky v plavkách! „I dnes začínám den na pláži. A jak jinak, než v plavkách. Chápu, že už jste mě v nich párkrát viděli a je dost možné, že ještě i pár krát uvidíte,“ směje se Dara nad komenty fanoušků.

Zpěvačka, které je už 46 let, vypadá lépe než kdejaká dvacítka a tak se jí lidé často ptají, jak to dělá. Dara ale přiznává, že se její tělo během roku v rámci prostředí a zátěže výrazně mění.

„Něco jako když jste a nejste v tréninku. Tady na Bali se mé tělo VŽDY vyseká, odvodní, "zmenší". A věřte mi, rozhodně to není tím, že bych tu nejedla. Včera jsem měla na večeři špagety frutti di mare a panacotu,“ pochlubila se.

Příznivcům i kritikům také vzkázala, že se ve svém těle cítí pohodlně a má ho ráda takové, jaké je. „Můj instagram není přeretušovaný módní časopis a pokud někomu vadí nedokonalost, doporučuji odebírat jiný druh žen a možná tedy tím pádem i mladších,“ vzkázala těm, kteří měli k jejímu vzhledu uštěpačné připomínky.

Důrazně se také vypořádala s těmi, kteří si myslí, že by se ve svém věku už neměla tolik „vystavovat“! „Ano, vím PŘESNĚ kolik mám let. A ne, nehraju si na mladší, jen tak dost často vypadám,“ setřela Dara hejtry!

Témata: Dara Rolins