Poprask v královském paláci: Vévodkyně Meghan se hroutí! Princ Harry je zoufalý!

Meghan Markle 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. ledna 2019 9:58

Těhotná vévodkyně Meghan je zoufalá a vystresovaná. Vadí jí, že se o ní píše v tisku, a že na ni veřejnost kouká s nelibostí. Vinu si za to přisuzuje princ Harry, kterého trápí, že ji nedokáže uchránit před novináři.

Americká a britská média tvrdí, že Meghan Markle je ve své nové roli vévodkyně ze Sussexu nešťastná. Zdroj blízký bývalé herečce pro US Weekly prozradil, že se snaží vypořádat se zprávami o rozporu mezi ní a vévodkyní Kate Middleton, stejně jako s rostoucím veřejným zájmeo j její osobu.

Podle The Sun je ​​Meghan "znepokojena všemi zprávami a spekulacemi", rozhodily ji ale také informace, které unikly na veřejnost a které informují o tom, jak se za zdmi královského paláce chová.

Média například uvedla, že se vévodkyně Meghan a vévodkyně Kate moc nemusí, a i to je důvod, proč princ Harry s manželkou už nebudou nadále bydlet v Kensingtonském paláci. Důvodem stěhování měly být spory Harryho s bratrem Williamem, které vznikají právě kvůli jejich manželkám.

Jiné zdroje upozornily na to, že Meghan je přes všechny negativní stránky pracovitá. Zavedla proto budíček v pět hodin ráno, což někteří těžce nesou. Nové pracovní tempo nezvládla například její osobní asistentka, která podala výpověď.

To stejné udělala vrchní tajemnice pro komunikaci Katherine McKeever a výpověď chystá se odejít i tajemnice královského páru Samantha Cohen a Harryho asistent Edward Lane Fox. 

Práci s vévodkyní zkrátka nezvládají, a nehraje v tom roli jen pracovní vytíženost, ale podle médií i fakt, že je na své podřízené Meghan značně nepříjemná. Některé servery dokonce uvádějí, že má ve zvyku chovat se jako megera, tedy kopat do lidí, které už nepotřebuje.

To ale není jediná kritika, která se na vévodkyni sype. Například zdroj z Hollywoodu pro Vanity Fair uvedl, že Meghan "není člověk, se kterým byste se chtěli přátelit". Všechny tyto informace ale Meghan špatně snáší. 

V reakci na negativní postoj ze strany tisku sdělil zdroj z paláce pro US Weekly, že vévodkyně situaci jen těžko zvládá. "Meghan toho má na talíři hodně. Těhotenství i i veřejná odezva ji neuvěřitelně stresují," uvedl.

Není překvapením, že princ Harry se "cítí odpovědný za to, že Meghan je tak mizerně". I on sám je údajně frustrovaný kvůli tom, že nedokáže chránit svou ženu před veřejností.

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)