Macaulay Culkin si změní jméno! Je naprosto šílené!

Macaulay Culkin

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

3. ledna 2019 14:29

Herec Macaulay Culkin, které svět zná jako malého Kevina McCallistera ze série filmů Sám Doma, se rozhodl, že si změní jméno. S výběrem mu pomohli fanoušci, a neuvěříte, jakse nakonec bude jmenovat.

Herec se celým jménem jmenuje Macaulay Carson Culkin. Prostřední jméno se mu ale nelíbí, dali mu jej rodiče, a on sám tvrdí, že si ho už ani nepamatuje.

Vyzval proto fanoušky, aby mu vybrali jméno nové, které si ještě teď půjde změnit. A příznivci dříve drogově závislého herce ukázali, že mají vytříbený smysl pro humor.

Do top pětky se totiž dostala jména jako Shark Week nebo Kieran. Nakonec bude nové prostřední jméno Macaulaye Culkina...Macaulay Culkin.

Že vám to nedává smysl? To asi nikomu. Herec se zkrátka bude jmenovat Macaulay Macaulay Culkin Culkin. A jak vidno, má z toho asi radost.

"Veselé Vánoce! Moje nové prostřední jméno bylo vybráno. Hlasovali jste a vítěze známe. V roce 2019 bude mým novým jménem Macaulay Macaulay Culkin Culkin. Je to zvučné, pokud máte rádi mé jméno," napsal během svátků herec na twitteru.

Témata: Macaulay Culkin