Dara Rolins ukončila rok 2018 stylově! Odhodila podprsenku a poslala fotky!

Dara Rolins 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

1. ledna 2019 21:08

Slovenská zpěvačka Dara Rolins prožila obtížný rok. Na jaře se po dlouhých letech rozešla s přítelem Patrikem „Rytmusem“ Vrbovským. Pak musela sledovat, jak se její ex opět zamiloval, zasnoubil a dokonce oznámil, že čeká dítě! Blond diva ale dává najevo, že je teď se svým životem spokojená a své fanoušky pravidelně dráždí odvážnými fotkami!

Dara oslavila konec roku 2018 na Bali. Netají se tím, že jí tento ostrov patří mezi její srdcová místa! Navštívila ho třeba už v lednu 2018, protože se tu vdávala její kamarádka a tanečnice Lubka.

Po necelém roce se na indonéský ostrov vrátila. „Konečně zpět,“ zaradovala se blonďatá kráska.

Právě odsud zpěvačka poslala svým fanouškům přání týkající se Silvestra a Nového roku „Užijte si poslední den v roku, ať už byl, jaký chtěl a měl být. A ať je ten Nový, který nám už ťuká na dveře zase o něco hezčí. My tu, mu otevřeme o 7 hodin dřív,“ připomněla Dara.

Ke svému příspěvku přidala velmi provokativní fotky, na kterých odhodila podprsenku a zůstala nahoře bez! Prohlédnout si je můžete v naší fotogalerii!

Další fotky už ale byly cudnější – přece jen slavila i se svou dcerou! „Šťastný Nový Rok 2019 vám všem přejeme MY, z Bali,“ připsala k fotce sebe a své dcery Laury.

Témata: Dara Rolins