Britské královně došla trpělivost! Podala si Meghan i Kate! Pak se do sporu vložil Charles!

Meghan Markle a Kate Middleton 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. prosince 2018 15:16

Není tajemstvím, že se vévodkyně Kate a Meghan moc nemusí. Do jejich sporu se ale nyní vložila britská královna, která orodovala za to, aby alespoň Vánoce byly v královské rodině v duchu dočasného smíru.

Jak jsme vás již informovali, britská královna nedá dopustit na rodinné tradice. Jednou z nich je i každoroční vánoční oběd, kterého se účastní všichni členové královské rodiny.

Vévodkyně Meghan a vévodkyně Kate se ale moc nemusí, a i to je důvod, proč princ Harry s manželkou už nebudou nadále bydlet v Kensingtonském paláci. Důvodem stěhování měly být spory Harryho s bratrem Williamem, které vznikají právě kvůli jejich manželkám.

A ty musely obě na kobereček ke královně. Alžběta totiž nechtěla, aby jejich svár narušil poklidnou vánoční pohodu v královském paláci a aby vrhal na královskou rodinu špatné světlo.

Tím to ale neskončilo. Kromě královny se podle The Sun do sporu vložil i princ Charles, který Meghan a Kate vysvětlil, že jejich konflikty se za žádnou cenu nesmí odehrávat před zraky veřejnosti.

Královský palác díky Meghan zažívá v posledních měsících revoluci. Vévodkyně tam díky svým zvykům udělala průvan, jaký služebnictvo nepamatuje. A jelikož to nemůže unést, tak ve velkém utíká. 

Podřídit se jí musí i princ Harry. Meghan ho například požádala, aby se nezúčastnil tradičního vánočního lovu, který královská rodina každoročně pořádá. Vévodkyně totiž odsuzuje tak jakékoliv zbytečné utrpení zvířat, za které také považuje střílení zvěře při honu.

Témata: královská rodina (gbr) Meghan Markle Kate Middleton Královna Alžběta II.